SE EN 

OMDÖMEN

Kathryn Binstead
Kathryn Binstead
Jag älskar att träna med Mom in Balance. Det är bra stämning och tränaren motiverar en att göra sitt bästa, jag  till och med tränar i ösregn. Jag ser fram emot Måndagarnas träning! Det spelar ingen roll hur tränad (eller inte) du är, alla kan vara med. Ingen dömer en utan bara uppmuntrar.
Tack för all hjälp denna 40-någonting Mamma får för att hålla samma takt som sin 8 månaders son.
 
 
Anna Campos
Anna Campos

Jag har tränat med Mom in Balance under det senaste halvåret och jag känner en stor skillnad. Jag är i bättre form nu och jag har blivit starkar ei alla mina muskler. Utöver det så älskar jag att träningen är utomhus. Vår tränare är fantastisk och allatid redo att coacha oss under träningsklasserna.

Zennie Holmgren
Zennie Holmgren
Jag började träna med Mom in Balance när mitt barn var ungefär 1 år. Jag kände fortfarande av att jag varit gravid och gått igenom en förlossning. Min tränare hjälpte mig att stärka upp alla muskler så att jag nu kan delta utan problem på klassen. Mom in Balance är det enda som känns värt att gå upp och gå ut och träna. Jag mår så bra efteråt och känner mig starkare efter varje klass. Vår tränare ser till att vi får ut så mycket som möjligt av varje klass och jag kan se resultat. Jag gillar att jag kan ta igen mina missade klasser.
Katie Skagerlind
Katie Skagerlind

Jag är nu 40+ in i min graviditet och har inga krämpor eller smärta (vilket jag tackar Mom in Balance för) Det är en sån stor skillnad från min första graviditet när jag hade ont i ryggen hela tiden. Jag är övertygad om att bygga upp kroppen på rätt sätt så den orkade med min växande mage har gjort en stor skillnad. Jag började träna under första trimestern, och har älskat att träna med Mom in balance. Alla tränarna är underbara och jag känner mig alltid på bra humör efter en klass. Jag ser fram emot att komma tillbaka till mammaträningen efter att bebisen är född. Jag kan varmt rekommendera Mom in Balance Stockholm till alla som är gravida.

Jessica Williams
Jessica Williams
Att träna har aldrig varit en prioritering i mitt liv. Efter ett provpass på Mom in Balance varjag fast! Jag började träna och började om från start. Det är så uppfriskande att träna utomhus, i alla väder, tillsammans med andra tjejer. Jag känner mig inkluderad, uppmuntrad och det är verkligen en härlig miljö. Jag mår så bra efter varje träning. En timme med underbara kvinnor! 
 
 
Åsa Karringer
Åsa Karringer

Att träna med Mom in Balance ger mig så mycket energi och glädje. Det här var precis det jag letad efter, träna utomhus med kroppsvikt i en grupp med härliga tjejer. Jag gillar verkligen kombinationen av styrketräning och kondition. Vår tränare är en underbar coach, väldigt stöttande, positiv och har en förmåga att få ut det bästa ur alla oss. Jag ser alltid fram emot att träna och mår så bra efteråt. 

Linn Liljeqvist
Linn Liljeqvist
Jag älskar att träna med Mom in Balance för att man är utomhus, man tränar i grupp samt att jag tycker jag blir sedd och får den hjälpen jag behöver efter min graviditet.
Martina Dadomo
Martina Dadomo
Jag älskar att dom är så duktiga på att ta hand om den gravida och nyförlösta kroppen och att jag kan ta med min bebis på träningen.
Emma wiltshire
Emma wiltshire
Man är ute, träffar människor och har professionella tränare som peppar en hela tiden
Sofi Centerman
Sofi Centerman
Jag gillar att träna med Mom in Balance eftersom det passar mina behov så bra. Jag kan springa dit på 3 minuter efter min man kommit hem och träna med ett gäng härliga mammor. Tränarna är personliga, lyhörda och motiverande. Sedan är det underbart att träna utomhus och att känna att man blir stark och pigg.
Chloe Bergstrand
Chloe Bergstrand
Jag älskar att träna med Mom in Balance för tränarna ser till att vi gör rätt, jag har inte så mycket erfarenhet av träning så det är bra att någon håller koll på mig. Det är så skönt att vara ute i friska luften. Jag får höra att jag ser bra ut, det jag vet är att jag känner mig mer energisk och starkare efter att jag börjat träna. 
Helena Stendal
Helena Stendal
Jag gillar Mom in Balance för att konceptet att träna utomhus är toppen. Min son sover för det mesta i vagnen och det är härligt att vara utomhus. Sedan är träningen väldigt personlig, och jag känner att jag sakta men säkert har blivit stark och mycket piggare under den tiden jag tränat med Mom in Balance. Nu ser jag framemot att springa tolvan-loppet i slutet av maj.
Helga Edstam
Helga Edstam
Jag uppskattade att ha något fysiskt att göra med andra mammor under min föräldraledighet. Jag behövde stärka upp kroppen efter graviditeten. Nu när jag tränar efter jobbet ser jag fram emot att få träffa alla starka kvinnor och att jag blir glad av utomhusträningen. Tycker att det är väldigt skönt att det bara är kvinnor på träningen
Carolina Ekström
Carolina Ekström
Jag tycker träningen är toppen på många sätt! Den känns väldigt varierande och allsidig men framför allt känns träningen väldigt anpassad och jag känner mig otroligt trygg men att jag tränar rätt vilket känns väldigt viktigt för mig såhär efter två tighta graviditeter. Jag gillar även konceptet med att träna ute i friska luften, känns bra både för mig och min baby. Slutligen är träningen väldigt kul och jag känner mig ”omhändertagen och sedd. Nu börjar jag kunna se resultat av min träning vilket såklart gör det enklare att fortsätta köra på!
Melania Menoia
Melania Menoia

” Jag älskar att träna med Mom in Balance av många anledningar. För de första så är tränarna fantastiska som alltid motiverar och pushar genom träningen.

Jag känner mig starkare och mer aktiv sen jag började träna med Mom in Balance. Att träna utomhus är underbart."

Sofia Löfstrand
Sofia Löfstrand

”Jag älskar att träna med MiB! Tränarna är väldigt duktiga, ger alltid individuella alternativ och kan verkligen mammakroppen. Det blir alltid på ens egen nivå. Dessutom får jag vara utomhus, och träffa andra fantastiska mammor.”

Kim Wonder
Kim Wonder

Mom in Balance har väldigt bra tränare, varierande och anpassningsbara träningar. Det är underbart att vara ute året runt tillsammans med likasinnade.

Aiga Berke
Aiga Berke

Det jag gillar med Mom in Blance är att det är utomhus oavsett väder, vi blir inte bara utmanade fysiskt vi får frisk luft också. Det är viktigt för mig som spenderar hela dagarna inne på ett kontor. En annan härlig sak är alla underbara tjejer jag får träffa, motiveras och inspireras med.”

Cindy Travia
Cindy Travia

”Jag gillar att träna med Mom in Balance för jag kan träffa likasinnande som delar mitt intresse att träna. Jag älskar att vara utomhus och blir så motiverad av de duktiga tränarna som verkligen hjälpt mig att öka min styrka och kondition. Jag mår alltid jättebra efter en MIB klass”