SE EN 

VÄRA BÖCKER

VÄRA BÖCKER

Förutom våra träningsprogram vill vi även inspirera dig inom kost, avslappning och en bra balans mellan jobb-fritid. Vid tecknande av ett medlemskap, gravid eller Back in Shape får du en bok. Boken innehåller inspiration, träningsprogram, kostråd och tips.

FIT & HEALTHY PREGNANT

En underbar handbok för alla blivande mammor. Många vet att det underlättar att träna under graviditeten, det kan hjälpa dig minska fysiska besvär och det underlättar att snabbare komma tillbaka efter förlossningen. Vi vill med vår bok hjälpa och inspirera dig till att hålla motivationen uppe. I boken finns det tydliga träningspass du kan följa, en för varje trimester, det finns även en planering du kan fylla i. Boken innehåller även kostråd, inspiration, förklaringar om vad kroppen går igenom och vad du bör tänka extra på. Allt för att du ska få ut så mycket du kan av din graviditet. ” Nio månader från nu kommer du tacka dig själv”

BACK IN SHAPE AFTER PREGNANCY

Första tiden efter förlossningen läggs den mesta tiden på din nya bebis, din familj och nya rutiner. Det kan kännas svårt att finna tiden för dig själv, men det är så viktigt att du lägger tid på din egen återhämtning både fysiskt och psykiskt.

Vår bok hjälper dig att hitta tillbaka, få tillbaka styrkan och energin. Redan från dag ett efter förlossningen kan du försiktigt börja med vårt återhämtningsprogram. Boken innehåller en träningsplan, kostråd, bra styrketräning för hela kroppen med fokus på core och bäckenbotten. Du har även möjlighet i boken att planera dina dagar med hjälp av vårt veckoschema. Inspireras av andra kvinnor använt sig av vår bok och Mom in Balance träning för att återhämta sig efter förlossningen. ”En bebis är den bästa anledningen till att komma tillbaka i form”

När du tecknar ett gravid eller mammatränings medlemskap får du med den bok som passar för dig.

Är du bara intresserad av våra böcker går det jättebra att beställa dom i vår webshop. Klicka här.