SE EN 
TILLBAKA TILL BLOG
Mom in Balance lanserar Mpower

Mom in Balance lanserar Mpower

Mom in Balance lanserar Mpower:  träning för fysisk och mental styrka

Mom in Balance, bedriver utomhusträning speciellt anpassad för (gravida) kvinnor. Nu lanseras Mpower: ett tufft och sporrande träningspass för kvinnor som gillar utmaningar. Mpower är en intensiv HIIT - träning som kombinerar styrka och kondition på ett effektivt och roligt sätt. Intervallträning med inslag av tävlingsmoment stärker både kropp och sinne.

Esther van Diepen, grundare av Mom in balance: “Min ambition med Mpower är att stärka kvinnor över hela världen."

Tillsammans med professionella tränare, arbetar Mpower-deltagarna för att bygga upp den fysiska och mentala styrkan. Bra kondition, stark kropp och positiv inställning: är exakt vad du behöver för att kombinera arbete, familj och egentid. MPower är en kombination av styrka, kondition och högintensitetsövningar, som ofta utförs i mindre grupper för att du skall kunna utmana dig själv maximalt.

Mpower utmanar dig att göra ditt bästa. “För när du mår bra i kroppen är du mer balanserad, kapabel och har mer energi.” 

MPower-träningarna är utformade och sammansatta av ett team av interna specialister, på grundval av tio års erfarenhet, den senaste fysiologiska forskningen och insikterna. “Vi vet exakt hur man ska uppnå optimala resultat med vår målgrupp” säger Esther van Diepen.

Mpower-träningar kommer, precis som Gravid- och Back in Shape, att erbjudas över hela världen. Även kvinnor som inte är mammor, är mycket välkomna att delta i denna träning.

Lanseringen av Mpower i Stockholm äger rum den 22 maj. 

 ------------------

 Mom in Balance har tio års erfarenhet av utomhusträning för (gravida) kvinnor och har tränat mer än 45000 kvinnor. Alla tränare har utbildats internt av ett professionellt team och passen har utformats i samarbete med gynekologer, bäckenbottenspecialister och sjukgymnaster. Mom in Balance kan hittas i nästan varje park i Nederländerna och på olika platser över hela världen: Från USA till Sverige och från Singapore till Schweiz. 

 -----------------

 För information och pressförfrågningar, kontakta Mom in Balance via stockholm@mominbalance.se 

View our workouts
dela på: