SE EN 
TILLBAKA TILL BLOG
Lansering av Träningskläder för Gravida

Lansering av Träningskläder för Gravida

VI KAN NU STOLT PRESENTERA VÅRA TRÄNINGSKLÄDER FÖR GRAVIDA.

Vi är väldigt stolta att kunna släppa vår kollektion med träningskläder för gravida.

Vi har många års erfarenhet av att ge träning för gravida och nyblivna mammor och har känt att det har saknats bra träningskläder för gravida, så vi använder oss av all vår kunskap och erfarenhet till att designa en perfekt kollektion speciellt designad för de olika förändringar som kroppen går igenom under en graviditet. Kollektionen består av en väldigt skön byxa som kommer i svart, en kort och långärmad tröja som kommer i färgerna grå och rosa.

 
SÖMLÖS TRÄNINGSTRÖJA 

Vår sömlösa tröja är gjord i ett mjukt, fast och andningsbart material, allt för att magen ska få tillräckligt med plats att växa. Vårt unika mönster runt armar och rygg ger en feminin design. Tröjan är extra lång, för att du ska känna dig bekväm och att den inte ska åka upp över magen.

DEN PERFEKTA BYXAN

Vår byxa är perfekt att använda till träningar, på jobbet eller på ledigheten.

Byxan från kollektionen är speciellt designad för de förändringar som sker i kroppen under graviditeten. Den är designad så den kan användas redan från början av graviditeten, fram till födseln och efteråt. Det fungerar lika bra att ha den på träningspasset som på fritiden. Prova att styla tillsammans med en skjorta eller tröja så har du den perfekta byxan även till jobbet.

Som medlem hos Mom in Balance har du 20% rabatt på alla våra kläder. Bli en av de första att beställa, via vår hemsida: www.mominbalance.se

View our workouts
dela på: