SE EN 
TILLBAKA TILL BLOG
Article by MI&U

Article by MI&U

EMILIE TERSTEGGE – TRÄNARE PÅ MOM IN BALANCE

_MG_5543_fin

Bakgrund: Emilie lärde vi känna under Exclusive Babyshower våren 2016.  Emilie är en positiv och energifylld person som man lätt fattar tycke för och hon brinner verkligen för sin tränarroll på företaget MOM IN BALANCE!

Vi blev genast inspirerade av Emilies härliga utstrålning och passion att erbjuda blivande och nyblivna mammor chansen att få mer energi och komma i form med utomhusträning. Vi vill därför tipsa er om att besöka deras hemsida och hitta en träningsform som passar just dig.

 

 

Så här skriver MOM IN BALANCE på sin hemsida:

De första åren som nybliven förälder kräver mycket av dig. Att hitta balans mellan familj, arbete och tid för dig själv kan vara utmanande. Små barn behöver mycket uppmärksamhet, för att inte nämna ditt jobb och en stressig vardag. Att känna sig bekväm i din egen kropp är det bästa sättet att få energi till att kombinera alla delar av ditt aktiva liv.

Tanken med träningsprogrammet Mom in Balance är att ge så många blivande och nyblivna mödrar som möjligt chansen att känna sig fysiskt starka och fulla av energi samt att ge dem möjlighet att till fullo njuta av att vara mamma. Vi gör detta tillsammans med ett team av motiverade och entusiastiska tränare, såväl som andra aktiva mammor.

HÄR kan du läsa mer om MOM IN BALANCE

Är du nyfiken om vi boka ett provpass? Gör din bokning HÄR

View our workouts
dela på: