SE EN 

OM OSS

OM OSS

Vi vet att det kan vara utmanande att kombinera barn, vänner, jobb och en full kalender. Vårt mål är att hjälpa så många kvinnor som möjligt till att bygga en stabil och energisk livsstil. När du mår bra fysiskt och psykiskt är det lättare att göra bra val, jobba med dina mål och njuta av tiden med dina nära och kära.

WE TOUCH WOMEN'S LIVES AND INSPIRE THEM TO BE AT THEIR BEST. WE BELIEVE IN A POSITIVE AND PERSONAL APPROACH. WE WILL DO THE BEST WE CAN. ALWAYS.

Vi erbjuder träning utomhus för gravida, nyblivna mammor och för alla kvinnor som vill hålla sig i form och ha en träningsrutin. Våra träningar kommer hjälpa dig att bli starkare och få en ökad kondition, det kommer även ge dig mer energi och en positiv inställning. Under våra träningar finns det alltid utrymme för individuell coachning, tveka aldrig att diskutera med din tränare, vi är här för att hjälpa dig!

Vi har 10 års erfarenhet, du hittar Mom in Balance i nästan alla parker runtom i Nederländerna där det startade. I Stockholm lanserade vi 2016 och du finner oss på följande platser; Humlegården, City, Danderyd, Bromma och Stora Essingen.

HUR DET BÖRJADE

Lär känna grundaren Esther van Diepen. Mamma till 4 barn, framgångsrik entreprenör och en tränings entusiast. Tillsammans med hennes man och barn bodde dem i New York under ett par år, där hon blev positivt överraskad över att så många blivande mammor tränade runtom i parkerna. Esther blev inspirerad och här föddes idén till Mom in Balance. I samarbete med olika experter lade hon grunden till ett unikt träningsprogram och lanserade detta när hon återvände till Nederländerna 2008. Resten är historia.

TRÄNINGSPASSEN

Mom in Balance träningsprogram är särskilt designade för kvinnor under graviditet och för en snabb och säker återhämtning efter förlossning. Våra träningar är framtagna i samarbete med några av de främsta gynekologerna och bäckenbotten specialisterna.

Vi tränar utomhus, året runt. Funktionell helkroppsträning, som givetvis är anpassade till den gravida och nyförlösta kroppen. Vi jobbar mycket med de inre magmusklerna, medvetenhet och återhämtning av bäckenbotten. Vi jobbar styrketräning för hela kroppen med extra fokus på rygg och baksida. Vi lägger in kondition mellan styrkedelarna, så vi får upp pulsen och låter hjärtat jobba. Du får träffa andra inspirerande kvinnor i samma situation som dig.

TRÄNARNAS TRÄNING

Vårt professionella team tränar alla Mom in Balance tränare, i både teori och praktik. Tränarna gör praktik och en skriftig uppgift, när alla stegen är genomförda blir de certifierade Mom in Balance tränare. Dessutom träffar vi tränarna var 6:e månad för att diskutera vidare utveckling.