SE EN 

CHALLENGING OUTDOOR WORKOUTS  |  NETWORK OF POSITIVE WOMEN  |  10 YEARS OF EXPERIENCE

Det är mer än bara en träning!

Vi vet alla hur utmanande det kan vara att få ihop alla delar i livet. Agendan fylls snabbt på med familjeliv, vänner, vardagsmåsten och arbete men du behöver också prioritera dig själv. Vårt mål är att skapa förutsättningar för så många (blivande) mammor som möjligt att finna balans i livet. Tillsammans med ett nätverk av positiva kvinnor bygger vi upp den styrka och energi som behövs för att kombinera livets alla delar och ha en aktiv livsstil. När du är nöjd med dig själv och mår bra, fysiskt och psykiskt, är det lättare att göra kloka val, uppnå personliga mål och känna glädje tillsammans med din familj.

Vi erbjuder utomhusträning anpassad för gravida och nyförlösta för bästa återhämtning men också utmanande träningar för alla kvinnor som vill ta träningen till en ny nivå och komma i sitt livs form. Vi har tio års erfarenhet av träning speciellt anpassad efter kvinnokroppen och du hittar oss i nästan alla parker i Nederländerna men också på många olika platser runt om i världen. Hoppas vi ses snart på någon av våra träningar!

Kathryn Binstead
I love working out with Emilie! She is so friendly and motivational and makes me want to keep working out even in the pouring rain! In fact I look forward to my Monday training rather than dreading…

LÄS OMDÖMEN
Vem kommer att vara din tränare?