EN NO 

Vilkår og betingelser Mom in Balance Norge

Abonnement

- Abonnement på et treningsmedlemskap (Gravid, Tilbake i form og Mor i form) er minimum 3 måneder. Abonnement finnes via søknadsskjema på nettsiden www.mominbalance.no. Medlemskapet startes på innmeldingsdagen som angitt på søknadsskjemaet (forutsatt at det er ledig plass i ønsket gruppe).

- Hvis du ikke har 3 måneder igjen til termin, kan du fortsatt abonnere på Gravid-medlemskapet. Ta kontakt med info@mominbalance.no for å diskutere mulighetene.

- Ved å abonnere erklærer du deg villig til å godta vilkårene og betingelsene til Mom in Balance Norge.

- Du kan endre medlemskapet ditt fra én gang i uken til ubegrenset per måned, ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com (forutsatt at det er ledig plass i ønsket gruppe). Endring av medlemskapet fra ubegrenset per måned til én gang per uke er mulig med en varselperiode pålydende én kalendermåned ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com

- En midlertidig pause på medlemskapet ditt er mulig hvis du ikke kan delta på grunn av skade eller på grunn av andre alvorlige omstendigheter. Dette må bli gitt beskjed om så snart som mulig ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com. Etter avtale vil ditt medlemskap bli midlertidig stoppet.

- Hvis du er gravid, kan ditt Mom in Balance-medlemskap bli endret til medlemskap for gravide ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com, med forvarsel pålydende én kalendermåned.

- Når du er gravid og har et Gravid-medlemskap, kan tidlig fødsel eller annet forekomme, slik at du midlertidig ikke kan delta i treningsøkten. Medlemskapet vil bli stoppet på termindatoen. De øktene som er utestående fra termindato (maksimum fire) vil da forbli gyldige, for en lett overgang til Tilbake i form-treningen når du er klar til å starte på nytt. Hvis du bestemmer deg for ikke å gjenoppta Tilbake i form-trening, avsluttes de resterende øktene.

- Du kan ikke ta midlertidig pause fra medlemskapet ditt på grunn av ferie. Det er mulig å hente opp utestående treninger på grunn av planlagte ferier på andre dager, innen en periode på 3 måneder. Retten til å hente opp utestående treningsøkter utløper etter avsluttet medlemskap.

- Medlemskapet er personlig og ikke overførbart.

Betaling

- Vi sender deg en faktura, og du kan betale medlemsavgiften på forhånd ved bankoverføring.

- Mom in Balance har rett til å avslutte medlemskapet på grunn av (gjenværende) ubetalte gebyrer. Betaling vil fortsatt kreves.

- Mom in Balance har rett til å endre medlemsavgiften. Informasjon om gebyrendringen vil bli gitt med minst 3 måneders varsel.

Treningsøkter

- Mom in Balance har rett til å endre treningstider/-sted /-program etc.

- Treningene vil alltid være ute uavhengig av været. Kun under ekstreme værforhold (for eksempel torden eller snøstorm) eller hvis treneren er syk, kan treningsøkten bli avlyst.

- Kansellering av treningsøkten vil bli kommunisert (via e-post) senest én time før treningsstart. Hvis Mom in Balance avlyser en treningsøkt av ovennevnte grunner, vil du alltid få mulighet til å hente igjen det tapte på en annen tid i samme uke.

- Det vil ikke være treningsøkter på nasjonale helligdager. Vennligst kontakt oslo@mominbalance.com for de nøyaktige datoene. Det blir ingen refusjon eller avgiftsreduksjon gitt for helligdagene, men øktene kan hentes igjen når som helst under ditt medlemskap.

- Hvis du velger å ikke delta på treningsøktene Mom in Balance tilbyr, vil ingen tilbakebetaling bli foretatt. Det er mulig å ta opp de savnede treningsøktene på andre dager innen en periode på 3 måneder. Retten til å ta opp tapte treningsøkter utløper etter avsluttet medlemskap.

- Under treningsøktene bør du følge trenerens instruksjoner og lytte til din egen kropps signaler. Om du er usikker, diskuter med trener om øvelser som passer din situasjon.

- Deltakelse er på egen risiko. Mom in Balance er ikke ansvarlig for skader, sykdom eller død. Mom in Balance er heller ikke ansvarlig for tapte eller stjålne gjenstander.

Avslutte medlemskap

- Etter de første 3 månedene, kan Gravid-medlemskapet avsluttes ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com, senest én kalendermåned før medlemskapsperioden utløper. Med mindre du sender oppsigelsesvarsel blir medlemskapet automatisk fornyet inntil din termindato.

- Etter de første 3 månedene kan Tilbake i form-medlemskapet avsluttes ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com senest én kalendermåned før medlemskapsperioden utløper. Med mindre du sender oppsigelsesvarsel blir medlemskapet automatisk fornyet hver måned. Etter 6 måneder blir det automatisk overført til Mpower-medlemskap (her gjelder forskjellige priser).


- Etter de første 3 månedene kan Mpower-medlemskapet avsluttes ved å sende en e-post til oslo@mominbalance.com, senest én kalendermåned før medlemskapsperioden utløper. Med mindre du sender oppsigelsesvarsel blir medlemskapet automatisk fornyet hver måned.

Gjeldende lov

- Den norske lov gjelder for disse vilkårene. Eventuelle uoverensstemmelser skal utelukkende avgjøres av kompetent rettsmyndighet i Oslo, Norge.