EN NO 

Ofte stilte spørsmål

Tilbake i form-treningen
Jeg har nettopp født. Når kan jeg starte treningsøktene?

Du kan starte treningsøktene fra 6 uker etter fødselen, eller 8 uker etter keisersnitt. Hadde du en vanskelig fødsel med komplikasjoner? Rådføre deg først med din gynekolog før du starter treningsprogrammet.

Jeg vil gjerne starte med Back in Shape-treningen. Hva må jeg gjøre?

Du kan registrere deg på nettsiden vår. Da vil du motta en bekreftelse så snart du har registrert deg og godkjent de generelle vilkårene. Vi vil tildele deg en gruppe og sende deg en e-post med alle detaljer angående treningen (nøyaktig møteplass, navn og kontaktinformasjon til treneren).

Gravid-treningen
Jeg er gravid. Når kan jeg begynne med treningsøktene?

Du kan starte med det samme du finner ut at du er gravid. De fleste deltakere starter treningsøktene mellom 12 og 16 ukers ut i svangerskapet, og du kan fortsette å trene med oss til termin.

Jeg har vært med på Gravid-treningen i tre måneder og jeg vil gjerne fortsette?

Ikke noe problem, ditt medlemskap fortsetter automatisk til termindato. Hvis du vil stoppe før termindato, kan du gjøre det når som helst ved å kontakte oss på oslo@mominbalance.com eller via kontaktskjemaet.

Jeg trener ofte, og jeg er i god form, når skal jeg bytte til Gravid-treningen?

Vi anbefaler å bytte til Gravid-treningen når du er rundt 16 uker på vei. Når du har gått inn i andre trimester, bør du ikke lenger trene bekken aktivt. Ønsker du å trene mer enn én gang i uken? Ikke noe problem, vi har også et ubegrenset medlemskap for gravide som lar deg trene 2 ganger i uken.

Jeg vil avslutte Gravid-treningen, hva må jeg gjøre?

Det er en 3 måneders minimum medlemskapsperiode som kreves for Gravid-treningen. Ditt medlemskap stopper automatisk når det har gått 40 uker. Hvis du vil stoppe før termindato, men etter at du har fullført 3-månedersperioden, send en e-post til info@mominbalance.no. Er du over termindato, men har energi nok til å fortsette med treningsøktene? Da spanderer vi disse!

Jeg vil gjerne delta i Gravid-treningen, men jeg kan bare gjøre det i noen uker fordi jeg er nær termindato.

Det er mulig! Det er aldri for sent å komme i form, og all trening du gjør vil hjelpe deg under fødselen. Ditt medlemskap vil fortsette til termindato. Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet ditt før termindagen, kan du kontakte oss på oslo@mominbalance.com eller via kontaktskjemaet på nettsiden. For å motta Svangerskapetsboksen (Fit & Healthy Pregnant og et treningsbånd, verdi 30 EUR), må medlemskapet ditt være gyldig i minst 3 måneder, ellers blir du belastet separat for Svangerskapetsboksen. Beløpet du belastes, avhenger av hvor mange uker du deltok i svangerskapsprogrammet.

Generelt
Det er veldig kaldt ute, vil treningen fortsette?

Treningsøktene vil finne sted utendørs gjennom hele vinteren! Kun i tilfeller med kraftig regn eller sludd blir treningen avlyst. Det er spesielt forfriskende å trene utendørs i løpet av de kalde vintermånedene når man som oftest holder seg innendørs.

Det har gått noen måneder siden jeg fødte. Hvilken trening passer for meg?

Vi anbefaler å velge Tilbake i form-treningen i minst tre måneder før du går opp til Mpower-treningen. Hvis du er i særlig god form og ønsker mer krevende treningsøkter, ber vi deg vennligst diskutere dette med treneren din.

Er treningsøktene alltid ute, selv om vinteren?

Ja! Det er spesielt forfriskende å trene utendørs i de kalde vintermånedene når man som oftest holder seg innendørs.

Hva må jeg ta med på trening?

Vi anbefaler å ta med en flaske vann og en positiv innstilling, selvfølgelig!

Hvilken type klær skal jeg ha på treningen?

Behagelige klær og sko beregnet på trening. I de kaldere månedene anbefaler vi flere lag, lue og hansker. Dette vil bidra til å holde deg varm og gi deg muligheten til å fjerne lag skulle du blir for varm.

Hvor kan jeg etterlate tingene mine under treningen?

Trenerne har en ryggsekk til å lagre nøkler og mobiltelefoner. Jakker og vannflasker kan plasseres på treningsstedet.

Hvor kan jeg finne vilkår og betingelser for Mom in Balance?
Du kan laste ned og skrive ut vilkårene ved å klikke på linken oppført nederst på hver side av nettsiden
Jeg har mottatt en gratis prøvekupong. Hvordan kan jeg løse inn denne?

Så flott at du vil bli med på trening! Du kan registrere deg på nettstedet vårt ved å bruke koden på kupongen din. Vårt planleggingsteam vil gi deg beskjed via e-post hvilken gruppe du kan delta i.

Jeg har problemer med hoftene/bekkenet. Kan jeg fortsatt delta i treningsøktene?

Du kan sikkert delta. Sørg for å gi oss beskjed slik at trenerne kan ha utfordringene dine i mente under treningen. Det er fortsatt viktig å bevege seg og å bygge opp muskler, særlig når man sliter med ulike plager. Vi jobber tett med bekkenspesialister.

Jeg kan ikke møte opp til økten min hver uke. Kan jeg delta på en Mom in Balance-økt en annen dag?

Vi streber etter å ha stabile grupper hver uke fordi vi mener dette er best for deltakerne. Hvis du ikke rekker å delta på økten den tildelte dagen, kan du enkelt endre tidspunktet for treningsøkten med Mom in Balance app-en.

Jeg søkte om en prøvetime, men er ikke ledig på dagen jeg ble tildelt. Kan jeg endre dag?

Du kan avtale en ny dato for prøvetimen din. Vennligst send oss en e-post for å avtale en ny dag for prøvetimen din.

Vil treningene finne sted selv når det regner?

Treningene vil fortsatt finne sted uansett om det regner eller om sola skinner. Treneren vil sørge for at du holder deg varm i løpet av vinterens treningsøkter. En lett regnjakke kan være svært nyttig under treningen når det regner. Det er bare under svært kraftig regn eller sludd at øktene blir avlyst. Dette vil bli formidlet til deg via e-post minst én time før treningsstart. Ved dårlig vær må du alltid sjekke e-posten din før du drar på trening. Hvis økten din blir kansellert, kan du ta det igjen en annen dag.

Medlemskap
Er det treningsøkter på nasjonale helligdager?

Treningene foregår hele året, med unntak av nasjonale helligdager. Det blir ingen treningsøkter i Norge på følgende nasjonale helligdager: 1. januar, påske, 17. mai, Kristi Himmelfartsdag, pinse, jul (24.,25., 26. desember) og nyttårsaften (31. desember). Ingen refusjon eller avgiftsreduksjon vil bli gitt for disse datoene, men øktene kan når som helst tas igjen. Vennligst kontakt treneren din for hvilke datoer som gjelder for Norge.

Hvordan avslutter jeg mitt medlemskap?

Send en e-post til oslo@mominbalance.com sammen med dato for kanselleringen og helst grunnen til hvorfor du ønsker å avslutte medlemskapet. Du vil da motta en bekreftelse på kanselleringen.

Hvordan betaler jeg medlemsavgift?

Betalingen blir automatisk trukket fra bankkontoen din hver måned. Betalingen blir alltid trukket i slutten av måneden, så du betaler bare for det antall treningsøkter du benyttet deg av. Se også våre vilkår og betingelser (lenke nederst på hver side).

Jeg er virkelig ute av form. Kan jeg fortsatt delta?

Selvfølgelig kan du bli med! Mom in Balance Fitness Program passer for alle treningsnivåer. Treneren sørger for et riktig nivå i gruppen. Er du fortsatt usikker? Meld deg på en prøvetime og avgjør selv om Mom in Balance er noe for deg (noe vi tror at det er!).

Jeg har en skade/komplikasjoner. Hva skal jeg gjøre?

Når du ikke kan fortsette treningsøktene på grunn av skade eller komplikasjoner, vennligst gi oss beskjed via oslo@mominbalance.com. Vi stopper abonnementet ditt og vil aktivere det igjen når du har kommet til hektene. Rådfør deg alltid med lege eller jordmor.

Jeg har fullført min prøvetime og ønsker å melde meg på et fullt abonnement. Hva må jeg gjøre?

Så flott at du vil trene med Mom in Balance! For å starte opp ditt medlemskap, ber vi deg vennligst fylle ut registreringssiden.

Jeg skal på ferie. Kan jeg ta igjen økter jeg har gått glipp av?

Ja, du kan ta igjen økter du går glipp av under ferien. Du kan bruke Mom in Balance app-en til å registrere deg for å booke om treningsøktene dine.

Jeg vil gjerne registrere meg igjen, men har fortsatt min pakke fra forrige gang. Får jeg rabatt?

Hvis du tidligere har deltatt i Gravid-treningen eller Tilbake i form-treningen, og du fortsatt har ting til gode, får du 1 gratis treningsøkt som gave. Vennligst skriv i kommentarfeltet hvis du tidligere har vært medlem, og vi vil justere gebyret tilsvarende.