NL EN 
TERUG NAAR TRAINER OVERZICHT

Marieke Gjaltema

LOCATIE(S):
Goutum: Goutum, Leeuwarden: NHL, Leeuwarden: Rengerspark, Leeuwarden: Zuiderburen


Ik ben Marieke, moeder van Kris (2014), Sara (2015) en Jesse (2019) en trainer bij Mom in Balance (Leeuwarden & Goutum).

Naast Mom in Balance heb ik een eigen leefstijlpraktijk genaamd LIVVIT. Ik begeleid voornamelijk mensen met overgewicht naar een gezonde leefstijl en coach mensen die willen stoppen met roken. Ik heb een passie voor sport en wissel krachttraining af met buiten sporten; hardlopen, suppen, surfen, yoga. Ik bruis vaak van energie en om balans te houden ga ik graag de natuur of de sauna in om weer op te laden.

Ik word geïnspireerd door veel boeken te lezen over de kracht van de juiste voeding, gedragsverandering en spiritualiteit. Altijd aan het leren en in ontwikkeling.

OVERIGE TRAINERS OP DEZE LOCATIE
Jasmijn Suurd
Jasmijn Suurd
Ik ben Jasmijn, moeder van Isa (2021) en trainer bij Mom in Balance Leeuwarden. Naast Mom in Balance trainer werk ik als consulent aanmeldingen en advies bij Fier in Leeuwarden, houd ik er van om te [..]

Lees meer over: Jasmijn Suurd
Marloes van Leeuwen
Marloes van Leeuwen
Ik ben Marloes, moeder van Milan (2010) en marijn (2013) en alweer een aantal jaar trainster bij Mom in Balance Friesland, locatie Leeuwarden. Naast Mom in Balance werk ik bij een Assurantiekantoor [..]

Lees meer over: Marloes van Leeuwen