NL EN 
TERUG NAAR TRAINER OVERZICHT

Larisa Groenhof

LOCATIE(S):
Heerenveen: Heerenveen Abe Lenstra Stadion, Sneek - Parelmoervlinder (Duinterpen): Sneek - Parelmoervlinder (Duinterpen)


Ik ben Larisa, moeder van Morris (2004) en Silvan (2006) en trainer bij Mom in Balance (Sneek & Heerenveen). 

Naast Mom in Balance trainer ben ik ook leidinggevende bij een zorginstelling voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ik houd ervan om te sporten. Ik loop hard en tennis regelmatig, daarnaast ben ik ook in de sportschool te vinden. Sporten is naast gezond en actief bezig zijn ook mijn ontspanning/uitlaatklep. Verder ga ik regelmatig weekendjes weg met mijn vriend, vriendinnen en mijn kinderen.

Ik ga binnenkort een cursus volgen voor orthomoleculair therapeut. Ik vind het super interessant om met voeding bezig te zijn en wil meer leren over welke effecten voeding heeft op het lichaam en hoe ik mijn eigen leefstijl kan verbeteren. Ik vind het inspirerend om de boeken van “Omdenken” te lezen of te luisteren tijdens het hardlopen. Leerzaam en meteen praktisch toepasbaar in mijn werk en  privé.

OVERIGE TRAINERS OP DEZE LOCATIE
Janneke Kreeft - van der Kooij
Janneke Kreeft - van der Kooij
KIDS Milan (2011), Tim (2012) & Zoë (2015)   PASSION Leuke dingen doen met mijn gezin, familie en/of vrienden   HUIDIGE JOB Ik werk op de afdeling Sales & Service bij [..]

Lees meer over: Janneke Kreeft - van der Kooij