NL EN 

SPORTEN NA JE BEVALLING – BACK IN SHAPE WORKOUT

SPORTEN NA JE BEVALLING – BACK IN SHAPE WORKOUT

Je bent net bevallen en hebt een baby die veel aandacht en liefde vraagt. Hierdoor blijft er nog maar weinig tijd over voor jezelf. Toch is het in de eerste weken na de bevalling heel belangrijk dat je naast de baby ook jezelf goed verzorgt en verwent. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe sneller het herstel zal zijn en hoe meer je kunt genieten van je baby. Neem tijd voor jezelf, werk aan een actief herstel van je lichaam en bouw je conditie langzaam weer op. Voel je weer sterk en vernieuw je energie. Ontmoet gelijkgestemde moms en wissel ervaringen uit. Een positieve mindset is precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap.

WANNEER MAG IK BEGINNEN MET SPORTEN na de zwangerschap?

De bevalling heb je achter de rug, nu op naar je herstel. Vanaf 6 weken na je bevalling en met goedkeuring van je verloskundige of gynaecoloog mag je weer (voorzichtig) beginnen met sporten. Door te sporten na je bevalling voel jij je snel fysiek én mentaal sterker, werk je actief aan het herstel van je lichaam en van beschadigde structuren, verbeter je je conditie, bouw je een sportroutine op en creëer je een ontspannen moment voor jezelf in een drukke periode.

De Back in Shape workout van Mom in Balance wordt gegeven door deskundige trainers en is ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten. Zo begin jij met sporten na je zwangerschap op een verantwoorde wijze. Tijdens de workout is er altijd ruimte om met de trainer jouw persoonlijke behoeftes en wensen te bespreken.

De uitdagende workouts in de frisse buitenlucht zorgen ervoor dat jij je weer sterk en energiek gaat voelen. Door de persoonlijke aandacht van professionele trainers ga jij aan de slag met functionele trainingen die speciaal samengesteld zijn voor het herstellende lichaam na de bevalling. Tijdens de workouts is er speciale aandacht voor het versterken van je rug en extra aandacht voor het herstel van je bekkenbodemspieren. Verbeter je conditie met de cardio oefeningen en laad jezelf op om je energie te vernieuwen. Gebruik het sporten na de bevalling als een ME-time moment en kom in contact met andere inspirerende vrouwen in dezelfde fase. 

MOM IN BALANCE

Bij Mom in Balance kun je sporten tijdens je zwangerschap en sporten na je bevalling. Daarnaast geven wij total body workouts voor vrouwen. Met ons netwerk van positieve en ambitieuze vrouwen helpen wij moeders aan een sterke en energieke basis en aan het opbouwen van fysieke én mentale power. Als jij goed in je vel zit is het makkelijker de juiste keuzes te maken, aan je persoonlijke ambities te werken én ten volle te genieten van je gezin. Mom in Balance heeft inmiddels tien jaar ervaring, heeft trainingslocaties in bijna alle parken van Nederland en breidt elk jaar uit met meer locaties in het buitenland; Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Kenya, Singapore, Japan en Amerika.

Theresa, member Back in Shape: ‘na 8 weken ben ik begonnen met sporten na mijn bevalling met de Back in Shape Workouts in het Noorderpark, Amsterdam. Heerlijk om weer even buiten te zijn, een uur voor jezelf, lekker bewegen en niet onbelangrijk bijpraten met de andere moeders. Het uurtje buiten brengt mind, body en soul nog weer beter in balans en daarnaast is het ook nog eens supergezellig.’

JOIN US NOW!

Are you ready to get back in shape?! Ga sporten na je bevalling en zet de de eerste stap naar een actief herstel van jouw lichaam. Meld je aan voor de Mom in Balance Back in Shape workout!

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden ons sportprogramma. Ons advies is om je factuur altijd te declareren om er zo zeker van te zijn of jouw verzekeraar de workouts vergoed.

Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.