NL EN 

PRIVACY STATEMENT

1. Mom in Balance gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en volgt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet is sinds 1 september 2001 van kracht. Deze wet geeft aan wat de rechten zijn van iemand van wie gegevens worden gebruikt en wat de plichten zijn van de instanties of bedrijven die gegevens gebruiken. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via de website van Mom in Balance. Dit betekent dat persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, onder deze wet vallen.

2. Om je proefles, abonnement of webshopbestelling te verwerken hebben wij persoonsgegevens nodig zoals naam, adres, woonplaats, geboortedatum, email adres, telefoonnummer en betaalgegevens. Wij stellen deze gegevens uitsluitend beschikbaar aan derden die zijn betrokken bij het verwerken van de proefles, abonnement of bestelling. Mom in Balance zal deze gegevens niet verkopen aan derden. Wij zullen ze echter wel gebruiken voor onze eigen marketing doeleinden, ook wanneer je geen lid meer bent.

3. Wij maken gebruik van cookies, dat zijn kleine bestandjes die op je harde schijf worden opgeslagen door een server en alleen herkenbaar zijn voor die server. Hiermee kan deze server zien dat je bent teruggekeerd naar een bepaalde pagina op onze site. Er worden door deze cookie geen persoonlijke gegevens geregistreerd. Wij gebuirken de cookies om tijdens jouw bezoek aan onze website informatie te verzamelen zoals jouw IP adres. Je kunt via jouw browser instellen dat deze cookies worden geweigerd of dat je gewaarschuwd wordt wanneer deze cookies worden verzonden.

4. Mom in Balance gebruikt jouw email adres om je te informeren over de ontwikkelingen met betrekking tot onze productaanbiedingen, de nieuwsbrief en enquetes. Indien je hier niet langer prijs op stelt kun je je hiervoor uitschrijven op de website of in de mails zelf of door een mail te sturen naar info@mominbalance.nl.

5. Mom in Balance draagt zorg voor een goede organisatorische, technische en fysieke beveiliging van jouw gegevens.

6. Je kunt altijd jouw persoonsgegevens bij ons opvragen en je kunt ze ook altijd laten corrigeren indien nodig. Je kunt daarvoor een mail sturen naar info@mominbalance.nl, of een brief naar Mom in Balance, Wagenweg 146, 2012 NK Haarlem.

7. Mom in Balance kan deze Privacy Policy ten allen tijde wijzigen, je zult altijd de meest recente versie vinden op de website.

Gegevens vestigingen
 

Mom in Balance BV

Wagenweg 146-150

2012 NK Haarlem

KVK: 60322799

BTW: 853858056B01

 

Mom in Balance Den Bosch

Celebesstraat 7

5215VA Den Bosch

KVK: 55217850

BTW: 149850888B01

 

Mom in Balance Het Gooi

Papaverstraat 14

1402 CW Bussum

KVK: 55775349

BTW: 148609570

 

Mom in Balance regio Breda

Groenlingstraat 18

4815 AX Breda

KVK: 56525885

BTW:181699230B01

 

Mom in Balance Alkmaar

Visweg 47

1906 CP Limmen

KVK: 58029885

190505618B02

 

Mom in Balance Zeist

Wilhelminalaan 69

3701 BH Zeist

KVK: 57048827

BTW:176436674B02

 

Mom in Balance regio Tilburg

Galjoenstraat 14

5017 CN Tilburg

KVK: 17251283

BTW:15025252559B01

 

Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek

Irissenstraat 4

2161 XJ Lisse

KVK: 64904121

BTW:128609618B01

 

Mom in Balance regio Amersfoort

Schellingwoudegracht 12

3826CM Amersfoort

KVK: 57546487

BTW:137337668B02

 

Mom in Balance Arnhem

De dam 7

6673AE Andelst

KVK: 9146716

BTW:164877951 b01

 

Mom in Balance Delft en Ypenburg

Parkweg 356

2271 BK Voorburg

KVK: 27250598

BTW:174764893B01

 

Mom in Balance Apeldoorn

Wildernislaan 41

7313BC Apeldoorn

KVK: 8163916

BTW:136914007BO1

 

Mom in Balance Leiden

Hooglandse Kerkgracht 22

2312 HT Leiden

KVK: 58243755

BTW:175427318B01

 

Mom in Balance Eindhoven

Roerstraat 105

5626 DS Eindhoven

KVK: 17237767

BTW:157418935B01

 

Mom in Balance regio Almere

Rozenwerf 27

1355 AC Almere

KVK: 59268247

BTW:NL071263652B01

 

Mom in Balance regio Groningen

Zuurstukken 20

9761 KN Eelde

KVK: 59619031

BTW:108072034B01

 

Mom in Balance regio Nijmegen

Ruiterskamp 10

6662TH Elst

KVK: 56195885

BTW:161277706B01

 

Mom in Balance Deventer

Hammarskjoldweg 45a

7242 HV Lochem

KVK: 56926545

BTW:139170078B01

 

Mom in Balance  Zaanstreek-Waterland

Igor Strawinskystraat 7

1544MC Zaandijk

KVK: 60049871

BTW:188753199B01

 

Mom in Balance Zwolle

Brederostraat 73

8023 AP Zwolle

KVK: 62007823

BTW:105546707B01

 

Mom in Balance Friesland

Groendijksterzijl 2

8604EV Sneek

KVK: 62286412

BTW:110545898B01

 

Mom in Balance regio Schagen

Molensingel 34

1766 KP Wieringerwaard

KVK: 63258188

BTW:187193551B01

 

Mom in Balance regio Woerden

Wilhelminaweg 7

3441 XB Woerden

KVK: 64076946

BTW:190633359B01

 

Mom in Balance Enschede

Erve zeggelt 7

7514 HA Enschede

KVK: 64904121

128609618B01

 

Mom in Balance regio Maastricht

Mergelweg 10

6212 XH Maastricht

KVK:

BTW: 184722172B01