NL EN 

Let's get back to work(out)!

Let's get back to work(out)!

DIT IS HÉT MOMENT!


Sluit dit weekend een abonnement af en ontvang de Power mom trui ter waarde van € 39,50 cadeau*!

Word fit en energiek en gun jezelf een wekelijks moment met andere moms (to be) bij jou uit de buurt!

Klik op onderstaande button en meld je aan voor het abonnement dat het beste bij jou past. Gebruik de code PWRMOM en vul je maat (S/M/L) in bij ‘Opmerkingen’. Wees er snel bij, want OP = OP.

---------------------------------------------------------------------------------

*Deze actie is niet geldig voor onderstaande locaties:
Assendelft, Den Bosch, Krommenie, Monickendam, Oostzaan, Purmerend, Rosmalen, Volendam, Vught, Wormer, Zaandam, Zaandijk.

 • Geldig op alle abonnementen in Nederland*: 1x per week/onbeperkt en flexibel/12 maanden/18 maanden abonnement, Zwanger, Back in Shape en Mpower.
 • De actie is alleen geldig bij het afsluiten van een abonnement in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 augustus.
 • Uiterste startdatum van het abonnement is 1 oktober 2020.
 • Alleen geldig wanneer een nieuwe member geen actief abonnement heeft en/of minimaal drie maanden geleden een actief abonnement heeft gehad.
 • Alleen geldig bij het gebruik van de code PWRMOM + wanneer de maat (S/M/L) is ingevuld bij ‘Opmerkingen’.
 • De actie is niet geldig met een actief abonnement in de kraambevriezingsperiode.
 • Maximaal één keer geldig en maximaal één trui per aanmelding.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • De trui is niet inwisselbaar voor korting of een ander product.De trui kan niet worden geruild voor een andere maat.
 • De actie hanteert een OP = OP regeling. Bij succes kan het zijn dat de Power mom truien op zijn en je dus geen Power mom trui ontvangt. Heb je je al wel aangemeld met de actie, dan laten we je dit weten en nemen we contact met je op.
 • Naast deze Actievoorwaarden zijn tevens de Algemene Voorwaarden van Mom in Balance BV van toepassing.


Heb je vragen naar aanleiding van deze actie? Waarschijnlijk vind je het antwoord hieronder. Zo niet, neem dan contact met ons op via info@mominbalance.nl.

Al member

Ik heb afgelopen week/afgelopen maand etc. een abonnement afgesloten, kan ik alsnog meedoen met de Back to Work(out) Actie?
De Back to Work(out) Actie is echt alleen geldig wanneer je een abonnement afsluit op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2020.

Ik heb vorige week de Power mom trui gekocht én een abonnement afgesloten, kan ik alsnog gebruik maken van de Back to Work(out) Actie?
De Back to Work(out) Actie is echt alleen geldig wanneer je een abonnement afsluit op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2020.

Ik wil mijn huidige abonnement omzetten, geldt de actie dan ook?
Nee, deze actie is alleen geldig bij het afsluiten van een nieuw abonnement, dus niet bij omzettingen naar een onbeperkt of 1x per week abonnement of een omzetten van een Back in Shape naar Mpower abonnement.

Verzending

Als ik gebruik maak van het aanbod, moet ik dan zelf de verzendkosten betalen?
Nee hoor, als jouw inschrijving voldoet aan de actievoorwaarden sturen wij de trui gratis en zo snel mogelijk naar je op!

Overige vragen

Ik wil eerst een proefles doen, kan ik ook van de Back to Work(out) Actie gebruik maken als ik later een abonnement afsluit?
De Back to Work(out) Actie is echt alleen geldig wanneer je een abonnement afsluit op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2020.

Ik wil gebruikmaken van de actie op een locatie die niet meedoet aan de actie, kan ik alsnog meedoen met de Back to Work(out) Actie?
De Back to Work(out) Actie is niet geldig in Assendelft, Den Bosch, Krommenie, Monickendam, Oostzaan, Purmerend, Rosmalen, Volendam, Vught, Wormer, Zaandam, Zaandijk. Wanneer je je aanmeldt voor een van deze locaties kun je dus niet meedoen aan de actie.

Ik wil de Power mom trui niet, kan ik een korting (of iets anders) krijgen?
De actie is niet inwisselbaar voor iets anders.

Ik heb mij aangemeld met de actie en hoor achteraf dat de truien op zijn. Wat nu?
De actie hanteert een OP = OP regeling. Bij succes kan het zijn dat de Power mom truien op zijn en je dus geen Power mom trui ontvangt. Heb je je al wel aangemeld met de actie, dan laten we je dit weten en nemen we contact met je op.

Ik wil graag na 1 oktober 2020 starten met mijn abonnement, kan dat?
De actie is alleen geldig als het abonnement op 29 of 30 augustus 2020 wordt afgesloten en het abonnement ingaat uiterlijk op 1 oktober 2020. Dit betekent dat je start met je eerste workout op of voor 1 oktober 2020.

Ik zag de Back to Work(out) Actie te laat voorbijkomen en heb hier dus geen gebruik van kunnen maken. Kan ik alsnog gebruik maken van de actie?
De Back to Work(out) Actie was echt alleen geldig wanneer je een abonnement afsluit op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2020.