NL EN 

Coronamaatregelen workouts Mom in Balance

Coronamaatregelen workouts Mom in Balance

Laatst bijgewerkt: 28 juni 2021

Buiten mogen de workouts weer centraal aangestuurd worden, mits we ons aan een paar regels houden. Lees onderstaande goed door voordat je deelneemt aan je workout.

Vaste workouts
Probeer zoveel mogelijk op je vaste workout moment te sporten. Op deze manier sport jij wekelijks met een vast groepje en is er een geringe doorstroom van mensen. Kun je een keer niet komen? Meld je dan op tijd af via de Mom in Balance Member App.

Aan- en afmelden
Het is super belangrijk dat jij je goed af- en aanmeldt voor je workouts via de Member App. We willen grip houden op de groepsgrootte zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven. Daarnaast is de registratie ook belangrijke informatie in verband met een eventuele besmetting en het onderzoek dat erna volgt via de GGD. In verband met de veiligheid en het handhaven van de afstand kunnen we members die zich niet hebben aangemeld helaas niet toelaten tot de workout.

Wijzigingen workouts
Check voor iedere workout eerst de verzamellocatie in de Member App. Het kan zijn dat hier wijzigingen in worden gemaakt. Houd er rekening mee dat we voor en na de workout de tijd nemen om de wissel van de workout zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Last-minute cancellation
Om iedereen veilig te kunnen laten sporten hebben we veel contact met onze trainers over hun gezondheid. Wanneer zij symptomen hebben geven zij dit bij ons aan en laten zij zich testen. In de tussentijd mogen de trainers geen workouts geven om eventuele besmetting te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat er tijdelijk minder workouts op jouw locatie zijn of dat we last-minute workouts moeten cancelen. 

We doen er alles aan om dit te voorkomen maar soms ontkomen we er helaas niet aan. We hopen op jullie begrip hiervoor! Mocht het toch gebeuren, check dan de Member App voor meer dan 130 online workoutvideo's voor thuis.

Maatregelen workout

Daarnaast willen we je blijven herinneren aan het belang van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM.

Belangrijk! Heb je verkoudheidsklachten/-symptomen of is iemand binnen je huishouden ziek? Dan is het advies van het RIVM om thuis te blijven tot de uitslag van de test en mag je helaas niet deelnemen aan je workout (ook bij milde klachten!).

Check in dit geval de Member App voor online workouts voor thuis zodat je geen workout hoeft te missen.

- De trainer neemt geen sleutels en andere persoonlijke bezittingen aan. Zorg dat je met zo weinig mogelijk naar de workout komt en dat je het zelf bij je kunt dragen.

- Vanuit de trainer zullen er geen banden worden gefaciliteerd vanwege de hygiëne. Als je een eigen band hebt neem deze dan mee. Heb je geen band? Geen probleem, de trainer zorgt altijd voor een alternatieve oefening zonder band. 

Wil jij je eigen weerstandsband? Gebruik de code GETYOURS en betaal slechts € 6,-! Bestel 'm hier!

Hygiëneregels
- Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
- Houd 1,5 meter afstand van andere members en de trainer. Leuk weetje: de roze band is precies 1,5 meter!
- Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
- Was voor en na je workout thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
- Vermijd het aanraken van je gezicht.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training naar het verzamelpunt en ga direct na de workout naar huis.

Heb je nog vragen?

Check dan de FAQ!