NL EN 

Coronamaatregelen workouts Mom in Balance

Coronamaatregelen workouts Mom in Balance

YES, volgens de laatste RIVM richtlijnen kunnen we samen buiten blijven sporten! 


'Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen',
 aldus het RIVM.

We kunnen dus samen buiten blijven sporten, mits we ons aan een paar regels houden. Lees onderstaande goed door voordat je deelneemt aan je workout.

Vanaf aanstaande donderdag maakt jouw trainer bij aanvang van de workout vaste groepen van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand die een hele workout bij elkaar blijven, met minimaal 1,5 meter afstand tussen de verschillende groepen.

Wijziging verzamellocatie
Check voor iedere workout eerst de verzamellocatie in de Member App. Het kan zijn dat hier een wijziging in is gemaakt. Houd er rekening mee dat we voor en na de workout de tijd nemen om de wissel van de workout zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vaste workouts
Probeer zoveel mogelijk op je vaste workout moment te sporten. Op deze manier sport jij wekelijks met een vast groepje en is er een geringe doorstroom van mensen. Kun je een keer niet komen? Meld je dan op tijd af via de Mom in Balance Member App.

Maatregelen workout
Daarnaast willen we je blijven herinneren aan het belang van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM.

- Belangrijk! Heb je verkoudheidsklachten/-symptomen of is iemand binnen je huishouden ziek? Dan is het advies van het RIVM om thuis te blijven tot de uitslag van de test en mag je helaas niet deelnemen aan je workout (ook bij milde klachten!).

Check in dit geval de Member App voor online workouts voor thuis of doe mee met een van de Livestream workouts zodat je geen workout hoeft te missen.

- De trainer neemt geen sleutels en andere persoonlijke bezittingen aan. Zorg dat je met zo weinig mogelijk naar de workout komt en dat je het zelf bij je kunt dragen.

- Vanuit de trainer zullen er geen weerstandsbanden of lichtjes worden gefaciliteerd vanwege de hygiëne. Als je een eigen band hebt neem deze dan mee. Heb je geen band? Geen probleem, de trainer zorgt altijd voor een alternatieve oefening. Zorg dat je goed zichtbaar bent tijdens de workout en neem je eigen verlichting mee.

Hygiëneregels
- Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
- Houd 1,5 meter afstand van andere members en de trainer. Leuk weetje: de roze band is precies 1,5 meter!
- Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
- Was voor en na je workout thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
- Vermijd het aanraken van je gezicht.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training naar het verzamelpunt en ga direct na de workout naar huis.
- De trainer houdt minimaal 1,5 meter afstand van alle members.

Aan- en afmelden workout
Het is super belangrijk dat jij je goed af- en aanmeldt voor je workouts via de Member App. We willen grip houden op de groepsgrootte zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven. Daarnaast is de registratie ook belangrijke informatie in verband met een eventuele besmetting en het onderzoek dat erna volgt via de GGD. In verband met de veiligheid en het handhaven van de afstand kunnen we members die zich niet hebben aangemeld helaas niet toelaten tot de workout.

Last-minute cancellation
Om iedereen veilig te kunnen laten sporten hebben we veel contact met onze trainers over hun gezondheid. Wanneer zij symptomen hebben geven zij dit bij ons aan en laten zij zich testen. In de tussentijd mogen de trainers geen workouts geven om eventuele besmetting te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat er tijdelijk minder workouts op jouw locatie zijn of dat we last-minute workouts moeten cancelen. 

We doen er alles aan om dit te voorkomen maar soms ontkomen we er helaas niet aan. We hopen op jullie begrip hiervoor! Mocht het toch gebeuren, check dan de Member App voor meer dan 120 online workoutvideo's voor thuis of doe mee met onze Livestream workouts!


Heb je nog vragen?
Klik hier om naar de FAQ te gaan.


Laatst bijgewerkt: 14 oktober 2020