NL EN 

BE THE BEST YOU-WEEKEND

BE THE BEST YOU-WEEKEND

The best project you’ll ever work on is you!

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET BE THE BEST YOU-WEEKEND! 

Hoe creëer jij de juiste balans in je leven? Hoe vul jij jouw rol als moeder in? Wat gaat er goed? En waar zijn er nog mogelijkheden tot verbetering? Mom in Balance organiseert een 2-daags Be the Best You- weekend. Een coaching en reflectie weekend waarin jij gaat werken aan jouw persoonlijke balans!

WHAT?

Tijdens dit weekend ga jij op een positieve manier kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden bij het combineren van ‘work’, ‘family & friends’ en ‘personal’. Hoe neem jij de regie zelf in handen en creëer jij een sterke en energieke basis? Met praktische handvatten helpt Marianne Kroezen, personal coach, je bij het zetten van de eerste stappen vanuit motivatie, doel en actie om te kijken waar jouw prioriteit ligt en ga je actief werken aan jouw persoonlijke motivatieplan to Be the Best You!

Impressie van het weekend 

Dag 1
Na aankomst gaan we meteen van start met een uitdagende Mom in Balance workout zodat iedereen gefocust het weekend begint. Nadat iedereen weer fris en fruitig is gaan we van start met de eerste coachingsessie. Tussendoor kun even bijkomen en genieten van een heerlijk lunchbuffet waarna we weer verder gaan met coachingsessie twee. Na de eerste coachingsessies kun je alles even laten bezinken en is er tijd voor ontspanning met vrije invul. Na het 3-gangen diner sluiten we de dag af met een strandwandeling. 
 
Dag 2
Ook deze ochtend beginnen met met een Mom in Balance workout zodat iedereen wakker is, begint coachingsessie drie, lunchen we in de brasserie van het hotel. Na de laatste coachingsessie vier is het tijd voor een borrel met de hele groep. 

Gedurende deze twee dagen ga jij met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen actief de verdieping in en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar er is ook tijd voor ontspanning en plezier. Je verblijft in het Blooming Hotel in Bergen midden in de duinen waar je de zee kunt ruiken. Neem een duik in het zwembad, kom tot rust in de sauna of maak een wandeling over het strand. Daarnaast beginnen we beide ochtenden energiek met een Mom in Balance workout.

Je gaat naar huis met een duidelijk doel voor ogen waardoor je de juiste keuzes weet te maken en aan de slag gaat aan jouw persoonlijk motivatieplan.

The best project you’ll ever work on is you! Schrijf je nu in!

WHEN?

  • Vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018
  • Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018

Voor beide geheel verzorgd weekenden zijn er 18 plekken beschikbaar. Vol=vol.

Prijs: €595,-

WHAT?

  • 4 groepscoaching sessies
  • 2 uitdagende Mom in Balance workouts
  • Be the Best You-planner cadeau
  • een welkomstpakket per post thuisgestuurd
  • 1 overnachting in het Blooming Hotel in Bergen incl. 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner

Ben jij Mom in Balance member? Ontvang dan nu 10% korting!

Tip!
Leg het Be the Best You-weekend voor aan je werkgever! Organisaties zien steeds vaker het belang van vitale medewerkers in. De kans is groot dat er in je CAO is vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling, misschien kan je hier gebruik van maken.
 

Wil je liever eerst reserveren?
Dat is zeker mogelijk. Mail naar sascha@mominbalance.nl voor meer informatie. 

www.mariannekroezen.nl

www.she-performance.com