NL EN 

BE THE BEST YOU-WEEKEND

BE THE BEST YOU-WEEKEND

The best project you’ll ever work on is you! 

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET BE THE BEST YOU-WEEKEND!

Hoe creëer jij de juiste balans in je leven? Hoe vul jij jouw rol als moeder in? Wat gaat er goed? En waar zijn er nog mogelijkheden tot verbetering? Mom in Balance organiseert een 2-daags Be the Best You-weekend: een coaching en reflectie weekend waarin jij gaat werken aan jouw persoonlijke balans!

Tijdens dit weekend ga jij op een positieve manier kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden bij het combineren van ‘work’, ‘family & friends’ en ‘personal’. Hoe neem jij de regie zelf in handen en creëer jij een sterke en energieke basis? Met praktische handvatten helpt Marianne Kroezen, personal coach, je bij het zetten van de eerste stappen vanuit motivatie, doel en actie om te kijken waar jouw prioriteit ligt en ga je actief werken aan jouw persoonlijke motivatieplan to Be the Best You!

Gedurende deze twee dagen ga jij met een groep gelijkgestemde vrouwen actief de verdieping in en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Je verblijft in het Blooming Hotel in Bergen midden in de duinen waar je de zee kunt ruiken. Neem een duik in het zwembad, kom tot rust in de sauna of maak een wandeling in de duinen. We starten de ochtenden met een energieke Mom in Balance workout.

Je gaat naar huis met een duidelijk doel voor ogen waardoor je de juiste keuzes weet te maken en aan de slag gaat aan jouw persoonlijk motivatieplan.

The best project you’ll ever work on is you! Schrijf je nu in!

WHEN?

  • Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018

Er zijn in totaal 18 plekken beschikbaar. Vol=vol.

Prijs: €595,-

Ben jij een Mom in Balance member? Ontvang dan nu 10% korting!

WHAT?

  • twee dagen coaching en reflectie
  • 2 uitdagende Mom in Balance workouts
  • Be the Best You-planner cadeau
  • Persoonlijk motivatieplan
  • een welkomstpakket per post thuisgestuurd
  • 1 overnachting in het Blooming Hotel in Bergen incl. 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner

TIP!

Leg het Be the Best-weekend voor aan je werkgever! Organisaties zien steeds vaker het belang van vitale medewerkers in. De kans is groot dat er in je CAO is vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling, misschien kan je hier gebruik van maken.

 

Klik hier

Wil je liever eerst reserveren?

Dat is zeker mogelijk. Mail naar sascha@mominbalance.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie over Marianne Kroezen, personal coach, vind je: www.mariannekroezen.nl