NL EN 

BE THE BEST YOU-WEEKEND

BE THE BEST YOU-WEEKEND

The best project you’ll ever work on is you! 

Hoe creëer jij de juiste balans in je leven? Hoe vul jij jouw rollen als moeder, collega, partner en vriendin in? Wat gaat er goed? En waar zijn er nog mogelijkheden tot verbetering? Mom in Balance organiseert een 2-daags Be the Best You-weekend: een coaching en reflectie weekend waarin jij gaat werken aan de optimale versie van jezelf!

Tijdens het Be the Best You-weekend ga jij op een positieve manier kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden bij het combineren van ‘work’, ‘family & friends’ en ‘personal’. Hoe neem jij de regie zelf in handen en creëer jij een sterke en energieke basis?

Met praktische handvatten helpen Esther van Diepen, founder Mom in Balance, en Marianne Kroezen, zeer ervaren personal coach, je bij het zetten van de eerste stappen vanuit motivatie, doel en actie om te kijken waar jouw prioriteit ligt en ga je actief werken aan jouw persoonlijke motivatieplan to Be the Best You!

Gedurende deze twee dagen ga jij met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen actief de diepte in en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is ook tijd voor ontspanning en plezier! Je verblijft in het Blooming Hotel in Bergen midden in de natuur waar je de zee kunt ruiken. Neem een duik in het zwembad, kom tot rust in de sauna of maak een wandeling over het strand. Daarnaast beginnen we beide ochtenden energiek met een Mom in Balance workout.

Je gaat naar huis met een duidelijk doel voor ogen waardoor je de juiste keuzes weet te maken en aan de slag gaat aan jouw persoonlijk motivatieplan. Klik op onderstaande button om je voor het weekend aan te melden!

WHEN?

  • Vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019

Voor het geheel verzorgd weekend zijn er 14 plekken beschikbaar. Vol=vol.

Gedeelde tweepersoonskamer: € 595,-
Eenpersoonskamer: + € 25,-

Ben jij een Mom in Balance member? Ontvang dan nu 10% korting!

Check de Mom in Balance Members App voor de kortingscode onder 'Inspiration', 'Mom in Balance'.

WHAT?

  • Twee dagen coaching en reflectie
  • 2 uitdagende Mom in Balance workouts
  • Be the Best You-planner cadeau
  • 1 overnachting in het Blooming hotel incl. 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner

Aanmelden

TIP!

Leg het Be the Best-weekend voor aan je werkgever! Organisaties zien steeds vaker het belang van vitale medewerkers in. De kans is groot dat er in je CAO is vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling, misschien kan je hier gebruik van maken.

Wil je liever eerst reserveren? Dat is mogelijk! Mail sascha@mominbalance.nl voor meer informatie.

Meer informatie over Marianne Kroezen, personal coach, vind je hier.