NL EN 

BOEKEN

BOEKEN

Naast het sportprogramma inspireren we op het gebied van gezonde voeding, ontspanning en een goede work-life balance. Vrouwen die deelnemen aan het Mom in Balance programma ontvangen in iedere fase een boek met achtergrondinformatie, oefeningen, voedingstips en inspiratie.

Gezond en Energiek Zwanger

Hét handboek voor alle ‘soon-to-be moms’! Veel vrouwen weten het al; door fit te blijven tijdens je zwangerschap zul je minder fysieke klachten ervaren en sneller herstellen van je bevalling. Maar in deze (soms vermoeiende) periode is het fijn om af en toe extra gemotiveerd te worden om tóch die sportschoenen aan te trekken!

Dit boek helpt je daarbij. Met handige workoutschema’s voor ieder trimester van de zwangerschap, voedingsadvies en een negen-maanden-fit-agenda waarin je je workouts kunt bijhouden. Een boek om het beste uit je zwangerschap te halen, én de periode daarna. Oftewel, ‘Nine months from now you will thank yourself’!

Het Gezond en Energiek Zwanger boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Fit en Energiek na de bevalling

Een cadeau voor alle nieuwe moeders! De periode na je bevalling staat voornamelijk in het teken van je prachtige baby, het gezin en een nieuwe routine. Voor je het weet verdwijn je zelf naar de achtergrond en dat is niet de bedoeling! Er is ook aandacht nodig voor je eigen herstel, zowel geestelijk als lichamelijk.

Dit boek helpt je om weer in vorm te komen en dat fitte en energieke gevoel weer terug te krijgen. Al vanaf de eerste dagen na de bevalling kun je aan de hand van dit boek – heel rustig aan – starten met het herstelprogramma van Mom in Balance.

Het boek bevat handige workout-schema’s, goede voedingstips en fijne spieroefeningen om sterker te worden of juist te ontspannen. Lees de verhalen van vrouwen die al eerder meededen en laat je motiveren om direct aan de slag te gaan. ‘A baby is the happiest reason to get back in shape’!

Het Fit en Energiek na de bevalling boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Energiek balanceren tussen werk, gezin en jezelf

Energiek balanceren tussen werk, gezin en je sociale leven begint bij jezelf. Jij bent de enige die kan beslissen dat er tijd moet worden vrijgemaakt voor je eigen oplaadmomenten! Tegelijkertijd is het niet verwonderlijk dat veel moeders geen idee hebben waar ze moeten beginnen met het structureel inbouwen van een moment ‘me-time’. Een beetje hulp is dus zo gek nog niet.

Dit boek biedt tips en tricks om een realistisch en persoonlijk motivatieplan te maken. Je start met een stappenplan en zo bepaal je wat je doel en motivatie is. Je leert een duidelijk overzicht te maken, waardoor je meer grip krijgt, prioriteiten stelt en voldoende tijd voor jezelf reserveert - met alle positieve gevolgen van dien. Neem het van ons aan: ‘The best project you’ll ever work on is you!’

Het Energiek balanceren tussen werk, gezin en jezelf boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Esther helpt met haar enorm positieve instelling vrouwen bij het vinden van de energieke balans tussen werk, gezin en zichzelf. Esther: ‘Veel vrouwen houden tegelijkertijd meerdere ballen omhoog, maar vergeten in alle hectiek zichzelf. Als je alles goed leert organiseren kun je zowel in je werk als privéleven uitblinken. Dit boek helpt je rust te creëren in je hoofd, waardoor je zonder schuldgevoel betere keuzes kunt maken en de toekomst positief blijft zien. Op deze manier kun je jezelf blijven ontwikkelen, zonder alleen maar geleefd te worden.’