NL EN 

BOEKEN

BOEKEN

Naast het sportprogramma inspireren we op het gebied van gezonde voeding, ontspanning en een goede work-life balance. Voor elke fase heeft Esther van Diepen een boek geschreven.

Fit Zwanger!

In Fit zwanger! vind je praktische work-outschema's en oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere recepten en fijne ontspanningstips. Zo zorg je zelf voor een fitte en energieke zwangerschap en ben je na de bevalling snel weer in vorm. Leg al je plannen en belangrijke sport- en zwangerschapsmomenten vast in de weekagenda aan het einde van elk trimester.

Het Fit Zwanger! boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Fit na de bevalling

In Fit na de bevalling! vind je handige work-outschema’s, oefeningen, informatie over gezonde voeding, lekkere recepten speciaal voor deze periode, ervaringsverhalen en fijne ontspanningstips. Al je plannen en belangrijke sportmomenten kun je vastleggen in de daarvoor bedoelde weekagenda. Zo kun je precies bijhouden wat je vorderingen zijn en ben je na de bevalling snel weer in vorm.

Het Fit na de bevalling! boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Power mom

Energiek balanceren tussen werk, gezin en je sociale leven begint bij jezelf. Jij bent de enige die kan beslissen dat er tijd moet worden vrijgemaakt voor je eigen oplaadmomenten! Tegelijkertijd is het niet verwonderlijk dat veel moeders geen idee hebben waar ze moeten beginnen met het structureel inbouwen van een moment ‘me-time’. Een beetje hulp is dus zo gek nog niet.

Dit boek biedt tips en tricks om een realistisch en persoonlijk motivatieplan te maken. Je start met een stappenplan en zo bepaal je wat je doel en motivatie is. Je leert een duidelijk overzicht te maken, waardoor je meer grip krijgt, prioriteiten stelt en voldoende tijd voor jezelf reserveert - met alle positieve gevolgen van dien. Neem het van ons aan: ‘The best project you’ll ever work on is you!’

Het Power mom boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Esther helpt met haar enorm positieve instelling vrouwen bij het vinden van de energieke balans tussen werk, gezin en zichzelf. Esther: ‘Veel vrouwen houden tegelijkertijd meerdere ballen omhoog, maar vergeten in alle hectiek zichzelf. Als je alles goed leert organiseren kun je zowel in je werk als privéleven uitblinken. Dit boek helpt je rust te creëren in je hoofd, waardoor je zonder schuldgevoel betere keuzes kunt maken en de toekomst positief blijft zien. Op deze manier kun je jezelf blijven ontwikkelen, zonder alleen maar geleefd te worden.’

SRV16:
“Waar ik na mijn vorige bevalling in de mist ging door alles tegelijk, perfect en alleen te willen doen, heb ik nu ‘Power mom’ gelezen met tips voor het creëren van balans. Het zet je aan het denken en inspireert direct om aan de slag te gaan!”

Matilda:
“Wil je op een laagdrempelige manier aan de slag met jezelf en je balans? Dan is ‘Power mom’ een absolute aanrader!” 

Bowie:
“Een echte aanrader voor mama’s die af en toe struggelen om alle ballen hoog te houden. Power mom leest makkelijk, inspireert en geeft concrete tools om mee aan de slag te gaan!”