NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Zwanger | Tips voor het sporten

Zwanger | Tips voor het sporten

KEEP GOING! Door de workouts voel je jezelf fysiek en mentaal sterk, toch kunnen tijdens je zwangerschap lichamelijke veranderingen elkaar snel opvolgen. Door te blijven bewegen zorg je ervoor dat je je goed blijft voelen en dat je de zwangerschapskwaaltjes goed onder controle houdt.

Balans

Het kan zijn dat je balans op dit moment minder is. Blijf goed voor je kijken en train vooral op een vlakke ondergrond.

Sport veilig 

Tijdens de workouts van Mom in Balance zorgt de trainer er altijd voor dat je onder de beste omstandigheden sport. Wordt het hardlopen te zwaar, stap dan over op wandelen of ga powerwalken. Worden bepaalde oefeningen te zwaar? Vraag je trainer om differentiaties! 

Gezondheid 

Denk eraan dat je niet aan het sporten bent om gewicht te verliezen, maar om gezond te blijven tijdens je zwangerschap. Dus probeer de kilo's die je nu aankomt, er niet af te trainen. 

Sportoutfit

Zit je sportkleding nog lekker? Als member ontvang je 20% korting op onze Maternity Active Wear, speciaal ontworpen voor het veranderende, zwangere lichaam. Lees verder voor de speciale member kortingscode!

Ben jij nog geen Mom in Balance member? Meld je aan voor een van onze workouts! Klik hier en boek nu een gratis proefles met de code NLTRIAL.

Bekijk onze workouts
deel op: