NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
WHAT’S YOUR STORY? - Trainer Birgit

WHAT’S YOUR STORY? - Trainer Birgit

Mom in Balance trainer Birgit is moeder van Kalle (11 jaar), Ronja (8 jaar) en Lotta (5 jaar) en is in het bezit van het Oostenrijkse Staatliche skileraar diploma en is gediplomeerd skigids (Schiführer). Na vele winters in de sneeuw kwam zij voor de liefde (en studie) weer terug naar Nederland. Lees haar persoonlijke verhaal hier.
“Al van jongs af aan heb ik veel energie en een enorme drive voor sporten gehad. Skiën was al vroeg een grote favoriet. Ondanks dat ik niet meer hele seizoenen in de sneeuw zit, ben ik de laatste jaren weer regelmatig in de Alpen en Scandinavië te vinden. Skiën, freeriden en toerskiën, ik kan het gewoon niet laten!”

Een echte specialist voor het Mpower focusblok: de Ski Challenge!
Kun jij deze challenge aan? Birgit geeft training in de bergen van 'T Wed op zaterdagochtend en dinsdagavond in de Hout in Haarlem (zomerlocatie: Kraantje Lek).

-
Let’s inspire each other! Wil jij ook andere vrouwen inspireren met jouw verhaal? Deel je verhaal door een mail te sturen naar marketing@mominbalance.nl, want strong women make a better world!

Wil jij ook een Mom in Balance trainer worden? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers door heel Nederland. Bekijk onze vacature hier.

Ben jij nog geen Mom in Balance member? Meld je aan voor een van onze workouts! Klik hier en boek nu een gratis proefles met de code NLTRIAL

 
 
 
 
 
Bekijk onze workouts
deel op: