NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
WHAT’S YOUR STORY? - Member Sigrid

WHAT’S YOUR STORY? - Member Sigrid

Mom in Balance member Sigrid beklimt binnenkort met haar broer de Kilimanjaro om aandacht te vragen voor kinderen in oorlogsgebieden. Lees haar verhaal hier!
"In januari ga ik met Warchild de Kilimanjaro beklimmen. We gaan met een groep van 30 mensen en iedere deelnemer zorgt voor een inzameling van sponsorgeld voor Warchild. Daarnaast hopen we natuurlijk meer aandacht te krijgen voor kinderen in vluchtelingen kampen en oorlogsgebieden. Wereldwijd leven er honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden. Warchild helpt deze kinderen met het verwerken van de ingrijpende dingen die ze hebben gezien en meegemaakt, maar ook met het weer opbouwen van hun zelfvertrouwen. Hoe meer ik me verdiepte in het werk van Warchild, hoe meer mijn ogen zijn geopend."

"Zelf heb ik twee vrolijke en zorgeloze kinderen: Pippa van 4 en Maxim van 2.
Het idee dat er zoveel kinderen in vluchtelingenkampen leven en geen kans hebben op onderwijs of een gelukkige toekomst heeft mij doen besluiten om in actie te komen voor Warchild."

"Mijn voorbereiding bestaat voornamelijk uit zo fit mogelijk worden. Dit doe ik door veel hard te lopen, lange wandeltochten te maken en trainen bij Mom in Balance. Ik heb tijdens en na mijn zwangerschappen altijd getraind bij Mom in Balance. De reden dat ik weer terug ben, is om helemaal klaar te zijn voor de expeditie. Sterke arm, rug en buikspieren zijn erg belangrijk tijdens de beklimming van zeven dagen. De workouts in de buitenlucht gaan me zeker helpen!"

Wil jij doneren? Klik hier
Bekijk onze workouts
deel op: