NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
WHAT’S YOUR STORY? - Member Janneke

WHAT’S YOUR STORY? - Member Janneke

‘Toen ik tijdens de Be the Best You-coaching sessie in oktober vertelde dat ik een eigen bedrijf wilde beginnen, maar niet wist hoe ik moest starten, kreeg ik veel waardevolle tips. Esther zei toen om gewoon te beginnen met schrijven.’ En dat deed ze. Janneke schreef een businessplan voor haar eigen bedrijf Walnut, schreef zich in voor de Marie Claire Starters Award en staat nu in de top 3! Her road to succes? Read it!
'Mijn naam is Janneke Vissers en met mijn 30 jaar ben ik een echte Millenial. In 2015 kwam ik overspannen thuis te zitten. Ik voelde me een ontzettende faler en dacht dat iedereen een fantastisch leven had, behalve ik. Al jaren wist ik dat ik wilde ondernemen, maar elke keer schoof ik het voor me uit. Nadat ik in een periode van vier jaar drie verschillende banen had gehad, wist ik dat het tijd was om in het diepe te springen en een eigen onderneming te starten. Begin dit jaar ben ik met Walnut begonnen: een online platform voor struggelende millennials die hun mentale gezondheid willen versterken.'

Wil jij Janneke helpen de Marie Claire Starters Award te winnen? Stem via https://bit.ly/2r1ImPT en steun haar via https://bit.ly/2r2yt5p om haar droom waar te maken.

WHAT IS STOPPING YOU?!

-
Let’s inspire each other! Wil jij ook andere vrouwen inspireren met jouw verhaal? Deel je verhaal door een mail te sturen naar marketing@mominbalance.nl, want strong women make a better world!

Ben jij nog geen Mom in Balance member? Meld je aan voor een van onze workouts! Klik hier en boek nu een gratis proefles met de code NLTRIAL

 
 
 
 
Bekijk onze workouts
deel op: