NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
WHAT’S YOUR STORY? - Entrepreneur Marloes

WHAT’S YOUR STORY? - Entrepreneur Marloes

Twee kleine jongens, een man met een drukke baan in Amsterdam en een eigen Mom in Balance locatie. Marloes, ondernemer Mom in Balance, heeft heel wat planningsvaardigheden in huis. 3 jaar geleden startte zij haar eigen Mom in Balance locatie in Zwolle! Lees haar persoonlijke verhaal hier!
"Deelneemsters vragen weleens of ik naast Mom in Balance ook een echte baan heb, dat vind ik wel grappig en ook begrijpelijk. Toch komt er best wat bij kijken. Het is fijn hoe flexibel het is; omdat mijn man grotendeels in Amsterdam is zorg ik grotendeels voor de kinderen. In het weekend en ’s avonds lossen we elkaar af als ik training geef. Om te zorgen dat werk en privé niet al te veel door elkaar lopen (heb ik geleerd de afgelopen jaren), huur ik sinds een half jaar een werkplek, hier werk ik zo’n 3 dagen onder schooltijd. De verleiding om thuis nog wat te doen als de kinderen er zijn, is hierdoor een stuk kleiner. Training geven vind ik nog steeds het aller leukste dat er is! Er trainen zoveel leuke vrouwen met ons mee en het is geweldig om te zien wat sport kan doen. Uit eigen ervaring weet ik natuurlijk dat fit zijn een enorm verschil kan maken in het vinden van balans (of accepteren dat die er even niet is). Het is zo goed om vrouwen fit(ter) te zien worden in combinatie met een druk gezinsleven en carrière."

"Wat ik doe om zelf fit en in balans te blijven? Hardlopen! Ik ga vaak ‘s avonds, als ik geen training geef, nog even een rondje hardlopen om mijn hoofd leeg te maken. Of ik doe een Mpower training mee met een van de andere trainsters! Begin juni staat de Halve Marathon op de planning, dus het hardlooprondje moet wel steeds wat groter gaan worden."

"De rest van de agenda staat vaak vol met sociale activiteiten, maar ik ben me er ook steeds meer van bewust om mijn agenda af en toe leeg te plannen. Want een weekenddag met zijn vieren even naar het bos gaan of een taartje eten in de stad is op zijn tijd ook heel fijn. Net zoals een avondje Netflix kijken. De Mpower Digital Detox Challenge van volgende maand vind ik een leuke uitdaging! Even weer bewust zijn van de (vaak nutteloze) gewoonte van op je telefoon kijken en in plaats hiervan iets gaan doen wat echt ontspanning geeft."

"Het doel voor de komende drie jaar?! Genieten van de kinderen en onze gezondheid en zeker ook van Mom in Balance! We hebben nu een zeskoppig geweldig trainersteam, zijn actief op twee locaties in Zwolle en sinds kort in Hattem en er staan nog meer uitbreidingen op de planning. Dus klaar zijn we nog lang niet!"

-
Let’s inspire each other! Wil jij ook andere vrouwen inspireren met jouw verhaal? Deel je verhaal door een mail te sturen naar marketing@mominbalance.nl, want strong women make a better world!

Ben jij nog geen Mom in Balance member? Meld je aan voor een van onze workouts! Klik hier en boek nu een gratis proefles met de code NLTRIAL

Bekijk onze workouts
deel op: