NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
WHAT’S YOUR STORY? - Entrepreneur Babette

WHAT’S YOUR STORY? - Entrepreneur Babette

"Van je passie je beroep maken. Klinkt als een utopie, maar voor mij niet. Vorig jaar maart ben ik gestart met mijn franchise Mom in Balance. Ik zag dat ze vanuit het hoofdkantoor op zoek waren naar iemand die dit prachtige concept (naar mijn hart) in West-Friesland wilde uitrollen. Na een paar gesprekken was onze samenwerking beklonken." Lees haar verhaal hier.
"Sport zit in mijn DNA, al vanaf jongs af aan. Als kind heb ik veel sporten uitgeprobeerd, maar toen ik 12 jaar was moest ik kiezen. Ik zat toentertijd in de jeugdselectie van turnen én handbal, maar om te groeien kon ik ze helaas niet beide blijven uitoefenen. Ik koos voor handbal. Jarenlang heb ik op het hoogste niveau van Nederland gespeeld en heb ik in de nationale selecties gezeten. Een periode waarin ik als jonge puber, en later als jonge vrouw, veel bijzondere momenten heb meegemaakt: landskampioenschap en Europacup. Maar ook mindere momenten: veel trainen en vaak van huis."

"Samen met René heb ik drie lieve kleine boefjes (6, 4 en 1 jaar). Ook mijn vriend heeft een eigen onderneming waardoor het soms thuis aardig hectisch kan zijn. Sport hoort er echt bij in ons dagelijks leven en is voor ons beiden een échte uitlaatklep. Hierdoor kunnen we alle ballen in de lucht houden. En je ziet dat als jij het sportvoorbeeld geeft, je kinderen ook interesse hierin krijgen. Dit vind ik heel belangrijk."

"Door de topsport heb ik veel eigenschappen verworven zoals discipline, doorzettingsvermogen, de competitie willen aangaan, doelgericht zijn en werken in een team. Al deze eigenschappen heb ik als ondernemer ook nodig om van mijn franchise onderneming een succes te maken. Er komen mooie tijden aan waar ik ontzettend naar uit kijk!"

-
Let’s inspire each other! Wil jij ook andere vrouwen inspireren met jouw verhaal? Deel je verhaal door een mail te sturen naar marketing@mominbalance.nl, want strong women make a better world!

Wil jij ook van je passie je beroep maken en een Mom in Balance trainer worden? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers door heel Nederland. Bekijk onze vacature hier.

Ben jij nog geen Mom in Balance member? Meld je aan voor een van onze workouts! Klik hier en boek nu een gratis proefles met de code NLTRIAL

Bekijk onze workouts
deel op: