NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Welcome West Friesland!

Welcome West Friesland!

Mom in Balance West Friesland is een feit! Welcome to the team Babette. Kicking off in Maart in Hoorn gevolgd door Enkhuizen en Medemblik.

OVER BABETTE

Ik ben Babette Zonneveld (34 jaar) en ik woon samen met René in Hoogwoud. Samen hebben we twee zoontjes (5 en 3 jaar) en een dochtertje (7 maanden). Daarnaast werk ik al meer dan 10 jaar als docent bij de Johan Cruyff Academy, een hbo-opleiding die het mogelijk maakt voor topsporters om te studeren. Ook ik weet hoe het is om studie met topsport te moeten combineren. Naast mijn opleiding heb ik altijd op hoog niveau gehandbald. Naast allerlei nationale jeugdselecties heb ik ook met SEW jarenlang op het hoogste niveau van Nederland gespeeld.

Ondernemer, fanatiek sporter en mama van drie kids. Ik weet dus als geen ander hoe het is om al die ballen in de lucht te houden. Én ik weet dat het belangrijk is om je fit en energiek te voelen tijdens de zwangerschappen, maar ook erna. Want als je een goede conditie hebt ervaar je minder fysieke klachten en herstel je sneller na je bevalling.

Op zaterdag 4 maart om 10.00 uur verzorg ik, samen met oprichtster van Mom in Balance Esther van Diepen, een workout om kennis te maken met ons sportprogramma. Ben je nu zwanger of wil je graag back in shape komen, of gewoon in shape blijven? Geef je dan op voor onze gratis Kick Off Combi Workout in het Julianapark in Hoorn. Meld je aan via onze facebookpagina of stuur een mail naar babette@mominbalance.nl.

Bekijk onze workouts
deel op: