NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
SELFCARE O'CLOCK

SELFCARE O'CLOCK

YES, even ontspannen en opladen! Wat is dat toch heerlijk zo'n zomervakantie. Maar hoe laad jij jezelf écht op? Goed voor jezelf zorgen is the key, maar wat houdt dat eigenlijk in? 

Gebroken nachten, luiers verschonen, en (borst)voeding geven. Zie dan nog maar eens een momentje voor jezelf te pakken. Je doet het allemaal met ontzettend veel liefde, maar wanneer heb jij voor het laatst écht voor je zelf gezorgd?

Bij ‘selfcare’ denken we al snel aan ongestoord een serie kijken met een pizza op de bank. ‘Even ontspannen’, maar als we heel eerlijk zijn voelen we ons na zo’n avondje bankhangen vaak helemaal niet energieker. Hoe dat komt? Selfcare gaat niet om jezelf incidenteel belonen. Selfcare is juist een actieve bezigheid en onderdeel van het dagelijks leven. Door bijvoorbeeld gezond te eten, te mediteren of te sporten krijgt je eigenwaarde dagelijks een boost.

Maak selfcare dus onderdeel van jouw dagelijkse routine en je zult merken hoe goed het voelt om soms even aan jezelf te denken. Wanneer jij goed in je vel zit heb je ook je gezin zoveel meer te geven!

Bekijk onze workouts
deel op: