NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Mom in Balance steunt Microkrediet voor Moeders

Mom in Balance steunt Microkrediet voor Moeders

Microkrediet voor Moeders (MvM) verstrekt microkredieten aan de allerarmste moeders van Azië

Mom in Balance en Microkrediet voor Moeders

Microkrediet voor Moeders (MvM) verstrekt microkredieten aan de allerarmste moeders van Azië. Sinds 2005 heeft ze via lokale partners meer dan 350.000,- geïnvesteerd in meer dan 20.000 vrouwen in 8 landen in Azië. Veel vrouwen zijn zo economisch zelfstandig geworden. MvM bestaat dit jaar 10 jaar. Mom in Balance ondersteunt deze organisatie van harte.

Esther is dit jaar afgereisd naar India om de projecten te bezoeken en was hier heel enthousiast over; "Het werkt ontzettend goed om leningen te vertrekken waarmee de vrouwen hun eigen business op kunnen zetten. Wekelijks betalen ze de lening weer terug waardoor ze enorm gedreven zijn. Ze voelen zich onafhankelijk worden, hebben meer te zeggen in huis en zijn ontzettend trots op wat ze hebben bereikt, geweldig om te ervaren en zien wat dit kan betekenen voor deze vrouwen!"

Dit jaar heeft Mom in Balance 22 Micro kredieten verstrekt aan vrouwen die we hiermee betere leefomstandigheden kunnen bieden en sterk maken om voor zichzelf te zorgen en voor hun gezin!

Zie meer informatie op www.microkredietvoormoeders.nl 

Bekijk onze workouts
deel op: