NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Mom in Balance Denktank!

Mom in Balance Denktank!

JOUW MENING IS VAN GROOT BELANG

Mom in Balance is continu in ontwikkeling met als doel om zoveel mogelijk vrouwen wereldwijd in hun kracht te zetten en met elkaar te verbinden. Met de Mom in Balance Denktank willen nog beter inzicht krijgen in de ideeën, behoeften en oordelen van (zwangere) vrouwen. 

Vind jij het leuk om mee te denken en te praten over Mom in Balance om onze workouts, producten en service te verbeteren?

Meld je dan nu aan voor onze Denktank!


HOW DOES IT WORK?
Alle vrouwen kunnen meedoen, ongeacht of je member bent of niet. Als je je aanmeldt voor de Mom in Balance Denktank ontvang je eens in de drie maanden een uitnodiging voor een focusgroep of een online enquête. 

De focusgroepen vinden plaats op een doordeweekse avond op het hoofdkantoor in Haarlem en duren maximaal twee uur. De avond wordt geheel verzorgd met healthy snacks, je krijgt een kijkje achter de schermen en wij zorgen ervoor dat jij energiek de deur uitgaat.

We geven altijd twee opties in data, mocht je niet kunnen dan proberen we het graag drie maanden later nog eens. Als deelnemer word je uiteraard geïnformeerd over de resultaten. Afmelden als Denktank member kan ten alle tijden. 

ARE YOU IN?
Leuk! Graag ontvangen wij een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats. Ben je een Mom in Balance member? Laat dan ook je workout en locatie aan ons weten!

Bekijk onze workouts
deel op: