NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
LIVESTREAM WORKOUTS

LIVESTREAM WORKOUTS

De corona maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dit betekent dat we nog niet de parken in kunnen om samen met elkaar te sporten. Natuurlijk hadden we nu de lente doorbreekt heel graag met jullie samen buiten getraind de komende weken!
Ondanks dat zijn we echt overweldigd door jullie enthousiasme om live mee te trainen vanuit de tuin of woonkamer. We zijn zo trots dat er zoveel members thuis meedoen.

Blijf fit!
Afgelopen week hebben er maar liefst 2.500 vrouwen meegetraind in de livestream. Hoe blij worden wij van alle filmpjes en foto's die jullie delen online, blijf dat doen! Dit stimuleert ons allemaal om door te zetten en samen sterk te blijven. Tag @mominbalance in je foto en gebruik #mibathome
 
We’re in it together
Binnen je abonnement bieden we elke dag nieuwe livestream workouts aan. Er staan ook tientallen workouts in de Member App die je op je eigen moment kunt inplannen. Hiermee houden we je fit (en blij!) en blijven we je ook de komende weken inspireren om je sportroutine vast te houden. Ons hele team staat voor je klaar!

Doe jij mee? Check de Member App voor de livestream workoutschema's! Elke week zijn er maarliefst 16 workouts op de tijden die jij van ons gewend bent.

Maar we hebben meer!
Naast de livestream workouts hebben we ook nieuwe workouts voor thuis! Voor zowel Zwanger, Back in Shape als Mpower is er een nieuwe total body workout waarin je in slechts 7 minuten je hele lichaam traint. Blijf in je sportroutine en herhaal deze workout elke dag. Wil jij meer uitdaging? Doe de workouts dan 2 tot 3 keer achter elkaar. 

Family workout
Samen met je kinderen in beweging blijven? Hoe leuk! Ook daar hebben we aan gedacht. In de Member App vind je een Family workout voor het hele gezin. 

Get inspired! 
Meer inspiratie, workouts, home routines en (Mpower) challenges voor thuis? Check de Mom in Balance Member App. Kies jouw favoriet en ga ervoor! Bekijk onze workouts
deel op: