NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
LET'S READ

LET'S READ

Hier vind je een aantal van onze favoriete boeken over gedrag, routine en gewoonten.

Volgens een studie van de Britse universiteit van Sussex kan lezen je stressniveau met 68% verminderen. Het lezen kan je hartslag namelijk doen dalen en je spierspanning verminderen. 

So, let’s read!

  

The Power of Habit 
Charles Duhigg 

In The Power of Habit vertaalt de bekroonde bedrijfsverslaggever van de New York Times, Charles Duhigg, de allernieuwste gedragswetenschappen in praktische zelfverbeteringsacties. Waarom doe je wat je doet? En waarom doe je dat op die manier? Het boek legt je haarfijn uit hoe wij mensen in elkaar steken en wat we kunnen doen om ons gedrag te veranderen.


Patronen doorbreken

Hannie van Genderen, Gitta Jacob en Laura Seebauer

Schematherapie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen. Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare oefeningen maakt ‘Patronen doorbreken` duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.


Stress Less, Accomplish More 

Emily Fletcher 

In Stress Less Accomplish More deelt Emily Fletcher een eeuwenoude meditatietechniek die is ontworpen voor drukke levens. De focus van de oefening is stressverlichting, mentale helderheid en verbeterde productiviteit, dus het is perfect voor het snelle tempo van het moderne leven. Deze meditatiestijl is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel van hun tijd eisen en daarom is het ontworpen om overal en altijd te werken. Het enige wat je nodig hebt, is een zitplaats, een training en een paar minuten voor jezelf.

Bekijk onze workouts
deel op: