NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Leadership reis naar India

Leadership reis naar India

Begin dit jaar is Esther mee geweest op Leadership reis naar India. Ze heeft daar samen met andere ambitieuze vrouwen een heel bijzondere tijd gehad. 
 
Sinds 2012 organiseren Microkrediet voor Moeders en Lab voor Leiders leiderschapsreizen voor vrouwen in een bijzondere setting.
Dé mogelijkheid je persoonlijke leiderschap te ontwikkelen en doelen te bereiken. Van 29 januari tot en met 8 februari a.s. is Indonesië het decor voor deze unieke en indrukwekkende reis.
 
Waarom ga jij mee op reis?
Wil je weten hoe je ondanks alle rollen die je moet vervullen toch bij jezelf kunt blijven?
Wil je ontdekken waar je kwaliteiten liggen, hoe je anderen inspireert en meer succes ervaart?
Hoe kom ik weer in mijn kracht en krijg ik weer plezier in werk?
Hoe weet ik wat mijn (werk)missie is, wat wil ik eigenlijk echt doen?
Hoe kan ik anders met druk en stress omgaan dan ik gewend ben te doen?
Hoe luister ik naar m’n lichaam en wat doe ik daarmee?
 
Dan is de Female Leadership Journey iets voor jou! De professionele coaches van LAB voor Leiders leren je tijdens de reis hoe je alles van jezelf kunt gebruiken om zowel beroepsmatig als privé meer balans te ervaren, doelen te stellen en resultaten te krijgen behalen. Een bezoek aan het project van Microkrediet voor Moeders biedt je daarbij een bijzondere ontmoeting met ondernemende vrouwen in Indonesië.
De reis biedt een gevarieerd programma; leiderschapstraining, yoga, meditatie, bijzondere ontmoetingen en de kans om een deel van Indonesië te ontdekken. Tijdens de reis verblijven we op verschillende locaties op Java en Bali. Op het blog van de Female Leadership Journey lees je ervaringen van voor, tijdens én na de reis van deelneemsters die eerder deze bijzondere reis maakten. https://femaleleadershipjourney.wordpress.com/ 
 
Een uniek leiderschapsprogramma dat draait om jou en de kracht van de ontmoeting. Meer informatie via http:http://microkredietvoormoeders.org/nl/events/female-leadership-journey
Bekijk onze workouts
deel op: