NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Coronamaatregelen workout

Coronamaatregelen workout

Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM, lees ze hier!

YES, we mogen weer naar buiten! Hoera!

Vanaf 11 mei mogen we eindelijk weer heerlijk buiten sporten, extra fijn nu met dit zonnetje! Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM. Zo is er geen fysiek contact tijdens de workout en houden wij 1,5 meter afstand van elkaar.

Af- en aanmelden
Het is nu nog belangrijker dan ooit om je af- en aan te melden. We willen grip houden op de groepsgrootte zodat we de 1,5 meter afstand kunnen handhaven. Members die zich niet hebben aangemeld kunnen we helaas niet toelaten tot de workout. Meld je dus goed aan! Kun je niet komen, meld je dan af, zodat er weer een plekje vrij komt. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Belangrijk!
Heb je verkoudheidsklachten/-symptomen of is iemand binnen je huishouden ziek? Dan is het advies van het RIVM om thuis te blijven en mag je helaas niet deelnemen aan de workout (dit geldt ook bij milde klachten!). Check in dit geval de Member App voor online workouts voor thuis zodat je geen workouts hoeft te missen. 

MAATREGELEN WORKOUT

- Sommige workouts eindigen iets eerder om een goede wissel te kunnen maken met de volgende groep.
- De trainer kan helaas geen sleutels en andere persoonlijke bezittingen aannemen, zorg dus dat je met zo weinig mogelijk naar de workout komt en dat je het zelf bij je kunt dragen.
- Vanuit de trainer zullen er geen banden worden gefaciliteerd vanwege de hygiëne. Als je een eigen band hebt neem deze dan mee. Heb je geen band? Geen probleem, de trainer zorgt altijd voor een alternatieve oefening zonder band. 

Wil jij je eigen weerstandsband? Gebruik de code GETYOURS en betaal slechts € 6,-! Bestel 'm hier!

HYGIËNEREGELS

We volgen de algemene RIVM-regels:

- Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
- Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van andere members en de trainer. Leuk weetje: de roze band is precies 1,5 meter!
- Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
- Was voor en na je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
- Vermijd het aanraken van je gezicht.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training naar het verzamelpunt en ga direct na de workout naar huis.
- De trainer houdt 1,5 meter afstand.

Bekijk onze workouts
deel op: