NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
Begin je dag positief

Begin je dag positief

Vanaf het moment dat de wekker 's ochtends gaat, doe je veel op de automatische piloot. Maar wist je dat je met een fijne ochtendroutine je de dag positiever en productiever begint? Wij geven je 6 tips! Lees ze hier.
1. STOP MET SNOOZEN Die extra paar minuten in bed lijken een steengoed idee, maar voor je het weet moet je haasten en begint je dag met ochtendstress.

2. VERMIJD INTERNET Gebruik jij ook je telefoon als wekker? Koop een wekker of stel jezelf een doel: geen internet in de ochtend. Begin je dag zonder al die prikkers (social media, mailtjes en berichtjes) van je telefoon.

3. BEWEEG Beweging is wetenschappelijk bewezen dé manier om je brein en lijf te activeren voor de rest van de dag. De stofjes die vrijkomen hebben een langetermijn effect op je energieniveau en daarmee je productiviteit. Check de Member App voor homeroutines.

4. WEES REALISTISCH Die to do-lijst (werk en privé) hebben we allemaal, wees realistisch in wat je op een dag kunt doen. Creëer ademruimte en minder stress door dingen die een dagje kunnen wachten te verzetten.

5. NEEM TIJD VOOR JE ONTBIJT Het is de belangrijkste maaltijd van de dag. Zo krijg je al heel wat essentiële voedingsstoffen, mineralen en energie binnen die je nodig hebt om de dag door te komen. Weinig tijd in de ochtend? Maak je ontbijt de avond van tevoren!

6. THINK POSITIVE Spreek in de ochtend twee of drie positieve gedachten uit. Het helpt je om ontspannen de dag te beginnen en zaken positiever te bekijken.

Enjoy! Bekijk onze workouts
deel op: