NL EN 
TERUG NAAR BLOG OVERZICHT
5 redenen om juist nu te sporten!

5 redenen om juist nu te sporten!

Zie sporten als me-time; een moment waar je je helemaal op jezelf kunt richten. Wij geven je 5 redenen waarom sporten juist nu belangrijk is!

Samen: na weken in quarantaine mogen we eindelijk weer samen sporten! Uit onderzoek blijkt dat samen sporten beter voor je is dan alleen trainen. Tijdens het onderzoek is er naar de sportroutine gekeken en wat blijkt? De vrouwen die samen sporten trainen langer, verbranden meer calorieën en gaan ook vaker!

Gezondheid: door te sporten voel je je niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezonder. Je krijgt een betere conditie en meer energie.

Nachtrust: slaap is een kostbaar goed voor moeders, en vooral voor moeders met jonge kinderen. Uit onderzoek is gebleken dat als je een goede conditie hebt, je sneller in slaap valt en dieper zal slapen.

Lekker in je vel: op het moment dat je staat te zwoegen in je workout voel je je misschien niet zo sprankelend, maar sporten geeft je zelfvertrouwen een flinke boost. Je voelt je beter en zit lekkerder in je vel.

Blaas stoom af: als de kinderen vervelend zijn, als het avondeten aangebrand is of als je baas wil dat je overwerkt terwijl je daar helemaal geen tijd voor (of zin) in hebt, dan is het juist lekker om stoom af te blazen tijdens een workout.

Ben jij nog geen member? Meld je dan nu aan!

Bekijk onze workouts
deel op: