NL EN 

NEWS

RECEPT: Haver-rozijnenkoekjes RECEPT: Haver-rozijnenkoekjes
Zin om lekker te bakken dit weekend? Duik de keuken in en probeer deze gezonde en voedzame havermout-rozijnenkoekjes een, je maakt ze binnen een handomdraai!
deel op: MEER
Alles wat je wilt (moet) weten over de bekkenbodem Alles wat je wilt (moet) weten over de bekkenbodem
Tijdens en na je zwangerschap spelen je bekkenbodemspieren een grote rol. In dit artikel vertellen we je over de functies van de bekkenbodem, de werking van de bekkenbodem tijdens en na de zwangerschap en delen we een fijne oefening om contact te maken met je bekkenbodem.
deel op: MEER
Een sportroutine opbouwen die voor jou werkt? Zo doe je dat! Een sportroutine opbouwen die voor jou werkt? Zo doe je dat!
Jij kunt het ook: in een sportroutine komen die goed voor je werkt, waar je energie van krijgt en die je echt leuk vindt. En: hoe langer het je lukt om je sportschema vast te houden, hoe makkelijker je het volhoudt, hoe sterker je wordt en hoe leuker je het sporten gaat vinden.
deel op: MEER
RECEPT: Courgette - chocolade brownie RECEPT: Courgette - chocolade brownie
Courgette in een brownie? Ja, doen! De courgette zorgt er juist voor dat de brownie lekker smeuïg blijft. Zo eet je toch lekker zoet en krijg je gelijk ook groenten binnen. Wie is er niet dol op verstopte groente?!
deel op: MEER