NL EN 

Mom in Balance coaching

Mom in Balance coaching

Ben jij op zoek naar een betere balans tussen werk, gezin en jezelf?
Voor vrouwen is het een van de grootste uitdagingen: een gezin runnen, hard werken en ook nog tijd vinden om op te laden. Met een ambitieuze baan in combinatie met het ouderschap wordt er veel van je gevraagd. Rustig nadenken over hoe je alles het beste kunt aanpakken kan daarom een hele uitdaging zijn. 

Mom in Balance biedt SHE Coaching: coachingsessies om jou te ondersteunen om je mentaal fit te voelen tijdens je zwangerschap en de fase daarna. SHE Coaching is ontwikkeld voor iedere (aanstaande) moeder die op zoek is naar de juiste balans in het moederschap in combinatie met haar carrièredoelen en ambities.

Werk samen met een ervaren coach in concrete stappen naar meer energie en een betere balans. Kom er tijdens onze coachingssessies achter wat jij nodig hebt voor een goede balans tussen werk, gezin en jezelf.

SHE Coaching bestaat uit Power mom groepscoachingssessies, individuele trajecten en persoonlijke executive begeleiding. Bekijk het totale coachingsaanbod.

Start met het Power mom boek en ontvang tips en tricks om een realistisch en persoonlijk motivatieplan te maken. Je start met een stappenplan en bepaal je wat je motivatie is en stel je voor jezelf heldere doelen. Je leert een duidelijk overzicht te maken, waardoor je meer grip krijgt, prioriteiten stelt en voldoende tijd voor jezelf reserveert - en een sterkere balans zult gaan ervaren.

Het Power mom boek is te koop in de Mom in Balance Webshop.

Hieronder vind je alle downloads uit het boek Power mom. Heel veel succes met jouw weg naar meer energie en een betere balans!

Mijn eerste actieplan

Mijn tweede actieplan

Mijn derde actieplan

Mijn vierde actieplan

Mijn persoonlijke motivatieplan

Evaluatie van mijn motivatieplanWWW.SHE-PERFORMANCE.COM

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op via
info@she-performance.com 

Volg SHE Performance op LinkedIn