NL EN 

KEEP FEMALE TALENT IN THE RUNNING

KEEP FEMALE TALENT IN THE RUNNING

SHE PERFORMANCE
Powered by Mom in Balance

SHE COACHING

Ben jij op zoek naar een betere balans tussen werk, gezin en jezelf?
Voor vrouwen is het een van de grootste uitdagingen: een gezin runnen, hard werken en ook nog tijd vinden om op te laden. Met een ambitieuze baan in combinatie met het ouderschap wordt er veel van je gevraagd. Rustig nadenken over hoe je alles het beste kunt aanpakken kan daarom een hele uitdaging zijn. 

SHE Performance verbindt, inspireert en motiveert vrouwen zodat zij een ambitieuze en energieke Power mom kunnen zijn! 


SHE Performance biedt SHE Coaching: coachingsessies om jou te ondersteunen om je mentaal fit te voelen tijdens je zwangerschap en de fase daarna. SHE Coaching is ontwikkeld voor iedere (aanstaande) moeder die op zoek is naar de juiste balans in het moederschap in combinatie met haar carrièredoelen en ambities.

Werk samen met een ervaren coach in concrete stappen naar meer energie en een betere balans. Kom er tijdens onze coachingssessies achter wat jij nodig hebt voor een goede balans tussen werk, gezin en jezelf.

SHE Coaching bestaat uit Power mom groepscoachingssessies, individuele trajecten en persoonlijke executive begeleiding. Bekijk het totale coachingsaanbod.

SHE Performance voor werkgevers

Op zoek naar ondersteuning binnen jouw organisatie?
Een goede begeleiding en een open dialoog zorgen ervoor dat (aanstaande) moeders optimaal blijven presteren en hun ambities in het vizier houden. SHE Performance biedt organisaties een compleet en duurzaam programma om vrouwelijk talent tijdens en na de zwangerschap te behouden en optimaal te laten presteren

Het programma bestaat uit een online coachingstool en groepscoaching voor managers om hun medewerkers efficiënt en gemakkelijk te kunnen begeleiden. Daarnaast omvat het programma Power mom coaching en workouts voor vrouwelijke medewerkers. Meer informatie.WWW.SHE-PERFORMANCE.COM

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op via
info@she-performance.com 
T +31(0)23 303 0197

Volg SHE Performance op LinkedIn.