NL EN 

KEEP FEMALE TALENT IN THE RUNNING

KEEP FEMALE TALENT IN THE RUNNING

SHE PERFORMANCE

SHE Performance ondersteunt organisaties in het behouden van vrouwelijk talent door ze te verbinden en te bekrachtigen in hun ambitie. 

www.she-performance.com

Wij willen vrouwen helpen hogerop te komen. De weg naar de top wordt soms onderbroken door zwangerschap, wat gepaard gaat met fysieke en mentale veranderingen. Dit kan ertoe leiden dat vrouwen hun ambities naar beneden bijstellen of geheel van hun carrière afzien, terwijl dit niet zou hoeven. Sterker nog, met de juiste begeleiding kan een korte onderbreking een positieve bijdrage leveren aan de carrière. Daarnaast is diversiteit cruciaal voor de groei en ontwikkeling van een bedrijf: organisaties met een evenwichtige man-vrouwverhouding zijn duurzamer en succesvoller.

WAT IS SHE PERFORMANCE

Het SHE Performance programma is speciaal ontworpen om vrouwelijk talent te behouden binnen organisaties wereldwijd. Het programma biedt een dashboard voor managers om medewerkers te begeleiden tijdens en na de zwangerschap, met als doel vrouwen het zelfvertrouwen te geven een ambitieuze werkende moeder te kunnen zijn. Het programma bestaat uit drie elementen:
★ Een persoonlijk dashboard voor de manager met een overzicht van de gehele zwangerschapsfase
en het eerste jaar na de bevalling
★ Deelname vitaalprogramma bij Mom in Balance
★ Be the Best You-coaching om een juiste work-life balance te vinden

SHE staat voor Strong, Healthy, Energetic. Het programma beslaat een periode van 18 maanden; vanaf het begin van de zwangerschap tot 12 maanden na de bevalling. Dit is de periode waarin de veranderingen het grootst zijn en waar het voor vrouwen de grootste uitdaging is om alle belangen, zowel privé als werk, te kunnen combineren. Het programma biedt vele voordelen voor zowel medewerker als organisatie: hogere productiviteit, minder verzuim en meer loyaliteit onder medewerkers.

We zijn er trots op dat Great Place to Work in 2016 SHE Performance uitriep tot Best Practice: “De uitgebreide begeleiding rondom de zwangerschap laat zien dat de werkgever niet alleen waarde hecht aan een prettig verlof, maar ook aan een goede terugkeer op de werkvloer.”

WHEN WOMEN THRIVE, BUSINESSES THRIVE

Download onze informatiefolder.

Wij helpen graag om SHE Performance door te voeren binnen uw organisatie.

Voor meer informatie mail naar:
info@she-performance.com 
of bel 023-303 01 97

Volg SHE Performance op LinkedIn.