NL EN 

FAQ

Member worden
Ik wil me aanmelden voor een abonnement. Hoe doe ik dit?
Wat leuk! Je kan je aanmelden via onze website of via de Member App.
Ik ben alweer enkele maanden geleden bevallen en wil sporten, welke workout is voor mij geschikt?
Ook als je al wat langer geleden bent bevallen adviseren we je altijd om te starten met Back in Shape. In overleg met je trainster kan je (versneld) doorstromen naar Mpower.
Ik heb een gratis proeflescode, hoe wissel ik deze in?
Aanmelden voor een proefles doe je via de aanmeldpagina van onze website. De kortingscode kan je hier invullen bij je persoonlijke gegevens.
Ik zou graag op flexibele dagen willen meetrainen, is dat mogelijk?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Wanneer je flexibel wilt trainen op verschillende dagen dan is dat ook goed mogelijk. We plannen je in op een vaste dag in de week, deze lessen kun je zelf makkelijk verplaatsen met de Member App.
Ik heb een slechte conditie, kan ik dan wel meedoen?
Natuurlijk kan je meedoen! De sportprogramma's van Mom in Balance zijn voor ieder niveau toegankelijk. De trainer zorgt voor de juiste differentiatie binnen de groep.
Waar kan ik de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Mom in Balance vinden?
De Algemene Voorwaarden en Privacy Policy staan helemaal onderaan elke pagina van de website. Ook vind je een link in je bevestigingsmail van je abonnement.
Worden de workouts vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De Zwanger Workout (en soms ook Back in Shape) wordt door enkele zorgverzekeraars deels vergoed. Check je polis en/of neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie.
Member App
Wat is de Mom in Balance app?
De Mom in Balance app is een handige tool om je trainingen te beheren. Je kan je voor wanneer nodig afmelden en inhaal trainingen plannen. Er staan video's voor je home routine, ontspanningsoefeningen en lekkere recepten ter inspiratie.
Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?
Alle informatie over inloggen staat in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Mocht je ondanks deze gegevens niet in kunnen loggen, neem dan contact via email.
Ben je net overgestapt van locatie? Dan kan dat het probleem zijn. Je app moet opnieuw gekoppeld worden aan je nieuwe locatie. Dit doe je door je uit te loggen (via menu-instellingen) en je nogmaals in te loggen.
Moet ik push berichten aanzetten?
Wij raden je aan om de push berichten (notificaties) van deze app aan te zetten. Belangrijke info als cancelen of éénmalige wijzigingen van je workout wordt via een email gedeeld met je, waar je door de pushbericht vanuit de Member App van op de hoogte wordt gesteld.
Ik kan het pushbericht niet openen
Ontvang je een pushbericht van ons? Dan weet je dat je een mailtje van ons hebt ontvangen. Hier vind je het volledige bericht.
Wat zijn credits?
Als je je afmeldt voor een workout bij een abonnement van 1x per week ontvang je een credit waarmee je een inhaal training kan inplannen op een andere dag en/of locatie. Je kan maximaal 4 credits tegelijk opsparen. Een credit heeft geen houdbaarheidsdatum en kan alleen ingezet worden bij een actief abonnement.
Hoe kan ik een workout verplaatsen?
Als je een workout moet missen kan je je afmelden via je Mom in Balance App. Dit kan tot een uur voor aanvang van de training. Bij een abonnement van 1x per week ontvang je bij afmelding van een workout een credit waarmee je een inhaal training kan inplannen op een andere dag en/of locatie. Let op dat je maximaal 4 credits kan opsparen.
Waar zie ik hoeveel credits ik nog heb?
Heb je een abonnement voor 1x per week trainen, dan vind je het aantal credits in je Member App bij je Profiel. Je kan maximaal 4 credits opsparen. Bij een onbeperkt abonnement mag je onbeperkt trainingen volgen, dus dan heb je geen credits nodig.
Workout
Zijn er workouts op nationale feestdagen?
De workouts vinden het het hele jaar door plaats, behalve op nationale feestdagen. Hierover word je altijd over geïnformeerd. Meld je tijdig af zodat je deze workout op een ander moment in kan halen.
Hoe lang duurt een workout?
Een workout duurt een uur. Zorg dat je op tijd bent. Op de starttijd gaat de groep het park/bos in, en dan is het vaak lastig ze terug te vinden.
Wat moet ik meenemen naar de workout?
We raden aan om een flesje water mee te nemen. In de winterperiode met koud weer is ons advies om meerdere dunne lagen kleding over elkaar te dragen en een muts en handschoenen, zo blijf je warm tijdens de training en is het aangenaam sporten in frisse buitenlucht.
Ik heb niet meegetraind deze maand, maar er is wel geld geincasseerd. Hoe kan dat?
De betaling vindt elke maand plaats, ongeacht of je aanwezig bent geweest bij de workout. Als je de trainingen hebt moeten missen, dan heb je ze gelukkig wel kunnen verplaatsen naar een ander moment.
Welke kleding is geschikt om te dragen tijdens de workouts?
Lekker zittende sportkleding en stevige sportschoenen. In de koudere periode is het aan te raden om meerdere dunne lagen over elkaar te dragen (en muts en handschoenen!). Dat houdt de warmte goed vast en geeft je bovendien de gelegenheid om ook iets uit te trekken mocht het toch te warm worden. Wist je dat we ook een eigen (Maternity) Active Wear collectie hebben? Als member krijg je een mooie korting! Check onze webshop.
Ik heb een workout gemist. Kan ik deze inhalen?
Het is mogelijk om binnen je abonnement gemiste lessen in te halen. Als je een workout moet missen kun je die afmelden via je Member App. Als je je minimaal een uur voordat de les begint afmeldt, ontvang je bij een abonnement van 1x per week een credit waarmee je een inhaaltraining kan inplannen. Je kan max 4 credits opsparen. Probeer een gemiste les altijd zo snel mogelijk in te halen, zodat je je sportroutine kan vasthouden.
Gemiste lessen kunnen niet na de einddatum van het abonnement worden ingehaald.
Waar kan ik mijn spullen laten tijdens de workout?
Neem zo min mogelijk mee naar de workout. De trainers hebben een rugzak voor het opbergen van je sleutels.
Het lukt mij niet om elke week naar mijn training te gaan, kan ik ook op een andere dag naar een Mom in Balance training gaan?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Maar je kan je workout gerust een keer verplaatsen via Member App.
Wil je je vaste lesreeks wijzigen? Dan kan je ons even een mail sturen. Dit kan je niet zelf via de Member App in orde maken. We regelen dit graag voor je!
Zijn de workouts altijd in de buitenlucht, ook in de winter?
Ja! Zeker in de winterperiode waarin je vaak binnen bent, is het heerlijk en gezond om in de frisse buitenlucht te zijn. Een echte energie boost én goed voor je weerstand!
Ik zou graag op flexibele dagen willen meetrainen, is dat mogelijk?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Wanneer je flexibel wilt trainen op verschillende dagen dan is dat ook goed mogelijk. We plannen je in op een vaste dag in de week, deze lessen kun je zelf makkelijk verplaatsen met de Member App.
Gaan de workouts door wanneer het regent of erg koud is?
De outdoor workouts vinden plaats gedurende de hele winter! Juist in deze maanden is het heerlijk om te trainen in de frisse buitenlucht. Alleen als het gevaarlijk is om te trainen, dan worden de trainingen geannuleerd. Dit wordt minimaal een uur van tevoren per mail doorgegeven. Als je de push berichten van je app aan hebt staan, krijg je een melding dat je een nieuwe mail hebt. Check bij slecht weer altijd even je mail. Als een workout niet doorgaat, kan je deze zelf verzetten naar een ander moment.
Wijzigen
Kan ik mijn proefles verplaatsen?
Dat kan. Stuur een reply op je proefles-bevestigingsmail en laat ons weten naar welke dag je de geplande proefles wil verzetten.
Hoe wijzig ik mijn NAW gegevens?
Dit kan je dit aan ons doorgeven via het contactformulier in de Member App.
Ik heb een doorlopend abonnement en wil de start van Back in Shape uitstellen. Kan dit?
Uiteraard. Laat ons gerust weten wanneer je wenst te starten met Back in Shape. Doe dit uiterlijk 2 dagen voor je geplande startdatum, zodat we het op tijd voor je in orde kunnen maken. Je kan ons een bericht sturen via het contactformulier in je Member App.
Kan ik mijn abonnement on hold zetten?
We kunnen je abonnement tijdelijk on hold zetten. Zie onze Algemene Voorwaarden Artikel 8.1 voor de volledige informatie.
Hoe kan ik mijn vaste training wijzigen?
Een losse workout kan je zelf via de Member App wijzigen. Als je je vaste training wil wijzigen, dan kan je dit via de mail aan ons doorgeven.
Ik heb een maand meegetraind met een maandabonnement, en wil graag over naar een 12/18 maanden lidmaatschap. Kan deze maand daarin meegenomen worden?
Bij verlenging van de looptijd van het abonnement worden eerder getrainde maanden niet verrekend.
Ik heb een blessure/complicaties, wat moet ik doen?
We kunnen je abonnement tijdelijk on hold zetten. Zie onze Algemene Voorwaarden Artikel 8.1 voor de volledige informatie.
Ik wil mijn abonnement omzetten naar een ander abonnementsvorm (maand-, 12- of 18-maanden), hoe doe ik dat?
Stuur ons een mail dan laten we je weten of je je abonnement kan omzetten.
Ik wil mijn abonnement of credits overdragen aan iemand anders?
Het abonnement (en de daarbij behorende credits) is persoonlijk en niet overdraagbaar.
Ik wil graag mijn abonnement type veranderen (Zwanger, Back in Shape, Mpower), hoe doe ik dat?
Als je klaar bent voor de overstap, dan kan je ons mailen en passen we het aan.
Ik wil graag overstappen naar onbeperkt trainen of terug naar 1x in de week, hoe doe ik dat?
Dit kan je per mail aan ons doorgeven. De omzetting gaat in vanaf de eerste van de maand. Laat ons in het berichtje ook weten voor welke vaste workout je ingepland wilt blijven of welke extra workout je erbij wilt.
Ik heb een doorlopend abonnement en ben eerder of later dan mijn uitgerekende datum bevallen. Wat moet ik doen?
Als je bevaldatum afwijkt van je uitgerekende datum dan mag je dit per mail aan ons doorgeven per mail. Wij passen de startdatum van je Back in Shape abonnement aan. 6 weken na je doorgegeven bevaldatum gaat je Back in Shape abonnement van start. Je ontvangt hier ook een mail over.
Ik ben zwanger en train nu bij Mpower. Hoe lang mag ik nog met Mpower meetrainen?
Ons advies is bij een zwangerschapsduur van maximaal 16 weken over te stappen naar onze Zwanger workout. Mpower is niet geschikt voor het zwangere lichaam. Vertel je Mpower trainer dat je zwanger bent zodra je dit weet.
Opzeggen
Ik heb een 12- of 18-maanden abonnement en ik ga verhuizen. Kan ik mij vroegtijdig uitschrijven?


We willen je doorverwijzen naar onze Algemene Voorwaarden van Mom in Balance. Het antwoord op deze vraag vind je in onderstaande artikelen:

Art. 7.6. Indien de member tussentijds het 12 of 18 maanden abonnement wenst te beëindigen, dan zal het genoten voordeel t.o.v. het maandabonnement alsnog aan de member in rekening worden gebracht alvorens de beëindiging een feit wordt. Bij tussentijdse opzegging van een abonnement voor een bepaalde tijd dient een opzegtermijn van minimaal 1 maand gehanteerd te worden.

Art. 7.7. Indien de member het abonnement voor bepaalde tijd tussentijds opzegt wegens een verhuizing buiten straal van 10 kilometer van trainingslocatie of chronische blessure/ziekte en de member bewijst dat door een geldig verhuis bewijs of doktersverklaring, dan is artikel 7.6 eerste zin niet van toepassing.

Ik heb een 12- of 18-maanden abonnement, en ik ga op vakantie. Kan ik mijn abonnement bevriezen?
Het is niet mogelijk om het abonnement te bevriezen wegens vakantie. Door gebruik van de Mom in Balance Member App is het wel mogelijk om workouts te verplaatsen binnen de looptijd van het abonnement.
Hoe beëindig ik mijn abonnement?
Wat jammer dat je wilt stoppen! Je opzegging kan je aan ons doorgeven door het sturen van een mail. Graag ontvangen we ook je opzegreden. Je ontvangt vervolgens van ons een bevestiging van opzegging. Je kan opzeggen als je minimale duur van je abonnement is verstreken met een opzegtermijn van 1 maand.
Ik ben gestopt met de workouts en toch is er nog geld van mijn rekening afgeschreven, hoe kan dat?
We incasseren achteraf, dus altijd voor de maand eraan voorafgaand. Op de factuur staat de periode waarover het bedrag is afgeschreven.
Ik heb een maand abonnement en wil stoppen. Kan dit?
Je kan een maandabonnement altijd opzeggen met inachteneming van het opzegtermijn van 1 maand. Wil je direct stoppen, dan kunnen we je abonnement tijdelijk on hold zetten. Dit kan alleen in geval van bijzondere omstandigheden zoals ziekte, blessure of zwangerschapsgerelateerde klachten. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Algemene Voorwaarden van Mom in Balance.
Wat gebeurt er met mijn creditsaldo na beëindiging van mijn lidmaatschap?
Je credits kan je gebruiken tot je opzegdatum. Eventuele overgebleven credits staan nog steeds in je profiel bij heractivering van je abonnement.
Abonnementen
Hebben jullie ook een strippenkaart?
Nee, we bieden in Nederland geen strippenkaart aan.
Welke soort abonnementen zijn er?
Je kiest voor een bepaalde abonnementsduur, namelijk een flexibel maandabonnement, een 12 maanden abonnement of een 18 maanden abonnement. Binnen je abonnement kan je makkelijk overstappen tussen de Zwanger Workout, Back in Shape en Mpower.
Wat zijn de tarieven van de abonnementen?
De tarieven van je gewenste abonnement vind je op onze site onder TARIEVEN. Kies eerst je trainingslocatie voordat je een overzicht van de prijzen ziet.
Mijn vakantie valt midden in een reeks workouts, kan ik de gemiste trainingen nog inhalen?
De workouts die je mist door vakantie kun je eenvoudig extra inplannen voor en na je vakantie binnen de periode van je abonnement. Maak gebruik van de Member App om je workouts te verplaatsen.
Bestaat er een minimale lidmaatschapsduur?
De minimale duur is één maand. Hiervoor kies je voor het flexibele maandabonnement. Let op dat je maandabonnement na één maand wordt omgezet naar een abonnement van onbepaalde tijd. Het stopt dus niet automatisch na één maand.
Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap na de minimale duur van 1, 12 of 18 maanden?
Na het verstrijken van de looptijd van het abonnement wordt het abonnement automatisch verlengd voor onbepaalde tijd, tenzij je het abonnement hebt opgezegd.
Hoe moet ik de abonnementskosten betalen?
De betaling gaat via automatische incasso en het maandbedrag wordt aan het einde de maand geïncasseerd. We incasseren achteraf, aan het einde van de getrainde maand. In de eerste maand betaal je naar rato van het aantal workouts.
Ik heb in het verleden getraind met een ander abonnement. Deze kan ik niet meer terug vinden, hoe kan dit?
Per 1 december 2019 zijn we overgestapt naar nieuwe abonnementsvormen. Bepaal de minimale duur van je abonnement en geef aan bij welke workout je wil starten: Zwanger, Back in Shape of Mpower.
Mpower
Wat is Mpower?
Mpower is een intensieve training die uitdaging, competitie én fun combineert en zo body en mind een boost geeft. De workout is geschikt voor alle vrouwen die uitgedaagd willen worden, en er altijd naar streven het beste uit zichzelf te halen. Wij adviseren minimaal vijf maanden na je bevalling te starten met Mpower.
Is Mpower voor ieder workout niveau?
De Mpower workout is voor alle niveaus. Ook wanneer je (nog) niet fit bent. Onze professionele trainers adviseren jou welke oefeningen je wel of nog niet kunt doen.
Ik heb al een tijd niet gesport, kan ik direct instappen bij de Mpower trainingen?
Het is goed mogelijk om op je eigen niveau je trainingen op te bouwen binnen de Mpower workout. We zullen je motiveren om wekelijks de workouts te volgen zodat je binnen no-time weer topfit zal voelen.
Ik heb een goede conditie, zijn de Mpower workouts uitdagend genoeg voor mij?
Jazeker, de Mpower trainingen zijn uitdagende trainingen waarin je jezelf op je eigen niveau kan challengen. Ook worden er op de verschillende trainingslocaties toegewerkt naar een trainingsdoel met deelname aan loopjes.
Wat biedt Mpower, naast de workout, nog meer?
Regelmatig staat bij Mpower één onderdeel centraal, bijvoorbeeld de core of de billen & benen. Alle Mpower members hebben toegang tot de homeroutine video's waar je ook thuis mee aan de slag kunt. We houden je persoonlijke records bij en dagen je uit nét dat beetje extra te geven. Zo haal je meer uit je workout! Daarnaast worden er Mpower clinics georganiseerd en zijn er speciale Body & Mind challenges met tips over voeding en ontspanning.
Ik train nu mee met Back in Shape. Wanneer kan ik overstappen naar Mpower?
We adviseren minimaal 5 maanden na je bevalling met Mpower te beginnen. Wanneer ben je daar klaar voor? Volg de checklist:
1. Je diastase is voldoende gesloten
2. Je ervaart geen klachten (meer) aan je bekkenbodem: je hebt geen urineverlies en geen pijn (meer) aan je bekken. Twijfel je? Neem dan voor een goed advies contact op met een bekkenbodem fysiotherapeut
3. Je kan 10 minuten achter elkaar hardlopen zonder klachten
Klaar voor de overstap? Overleg met je trainster en mail ons voor een proefles Mpower.
Back in Shape
Ik ben net bevallen, wanneer kan ik starten met de workouts?

Vanaf de zesde week na de bevalling kun je weer starten met ons Back in Shape programma. Heb je een pittige bevalling gehad met complicaties? Overleg dan even met je gynaecoloog/verloskundige of je kunt starten.

Ik ben bevallen middels een keizersnede, wanneer kan ik starten met Back in Shape?
Vanaf de zesde week na de bevalling kun je weer starten met ons Back in Shape programma, ook na een keizersede. Check altijd even met je gynaecoloog/verloskundige bij je nacontrole om zeker te weten dat je er klaar voor bent.
Ik heb mijn Zwanger abonnement niet opgezegd en heb dus een doorlopend abonnement. Hoe gaat dit verder?
Op je uitgerekende datum gaan we jouw abonnement 6 weken on hold zetten voor je kraamperiode. 6 weken na je uitgerekende datum start je Back in Shape abonnement automatisch
Ik heb een doorlopend abonnement en ben eerder of later dan mijn uitgerekende datum bevallen. Wat moet ik doen?
Als je bevaldatum afwijkt van je uitgerekende datum dan mag je dit aan ons doorgeven per mail. Wij passen de startdatum van je Back in Shape abonnement aan. 6 weken na je doorgegeven bevaldatum gaat je Back in Shape abonnement van start. Je ontvangt hier ook een mail over.
Ik heb een doorlopend abonnement en wil de start van Back in Shape uitstellen. Kan dit?
Dat kan. Laat ons per mail weten wanneer je wenst te starten met Back in Shape. Doe dit uiterlijk 2 dagen voor je geplande startdatum, zodat we het op tijd voor je in orde kunnen maken.
Ik train nu mee met Back in Shape. Wanneer kan ik overstappen naar Mpower?
We adviseren minimaal 5 maanden na je bevalling met Mpower te beginnen. Wanneer ben je daar klaar voor? Volg de checklist:
1. Je diastase is voldoende gesloten
2. Je ervaart geen klachten (meer) aan je bekkenbodem: je hebt geen urineverlies en geen pijn (meer) aan je bekken. Twijfel je? Neem dan voor een goed advies contact op met een bekkenbodem fysiotherapeut
3. Je kan 10 minuten achter elkaar hardlopen zonder klachten
Klaar voor de overstap? Overleg met je trainster en mail ons voor een proefles Mpower.
Zwanger Workout
Ik heb een flexibel maandabonnement. Stopt deze automatisch op mijn uitgerekende datum?
Je abonnement loopt automatisch door in Back in Shape, met een 6 weekse bevriezing voor je kraamtijd. Als je een maandabonnement hebt en niet automatisch door wil stromen naar Back in Shape dan kan je je abonnement stopzetten door ons een berichtje te sturen via het contactformulier in je Member App. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Ik ben zwanger, wanneer kan ik starten met de workouts?
Vanaf het moment dat je zwanger bent, ben je van harte welkom bij de zwanger workouts. De meeste deelnemers starten rond 12 tot 16 weken zwangerschap. Ben je al verder in je zwangerschap? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom in onze trainingen. Doortrainen kan tot de uitgerekende datum.
Ik ben zwanger van een meerling, kan ik veilig meetrainen bij Mom in Balance?
Je kunt zeker meetrainen. Zo nodig kan de trainer de oefeningen aanpassen voor je. En laat het ons weten als het te zwaar voor je wordt.
Ik heb last van mijn bekken/bekkeninstabiliteit, kan ik dan wel meetrainen?
In de meeste gevallen is het mogelijk mee te trainen en wordt juist geadviseerd om te blijven bewegen en de spieren rondom het bekken hiermee te versterken. Wel raden we je bij klachten aan advies in te winnen bij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut met betrekking tot de oorzaak en wat wel/niet te doen. We werken nauw samen met bekkenfysiotherapeuten. Laat bij inschrijving of bij de trainer weten wat de klachten zijn zodat de trainer hier rekening mee kan houden tijdens de training.
Ik wil graag meedoen, maar kan maar een paar weken meedoen omdat ik bijna uitgerekend ben. Kan ik mij dan wel aanmelden?
Dat kan! Het is altijd goed om aan je conditie te werken, en het werkt in je voordeel tijdens de bevalling! Je kunt een maand-, 12 maanden of 18 maanden abonnement afsluiten. Je abonnement wordt tijdelijk bevroren op je uitgerekende datum, tot zes weken daarna. Na 6 weken start automatisch je Back in Shape abonnement.
Coronavirus maatregelen
Geen outdoor workouts tot 6 april; doe mee met onze LIVESTREAM!
In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Corona virus stoppen wij tot 6 april met het geven van onze outdoor workouts. Wij hopen zo bij te dragen aan het beperken van het aantal besmettingen. Wij gaan natuurlijk wel gewoon door met onze workouts maar dan online. 7 dagen per week kan je onze workouts volgen via de LIVESTREAM!
Kan ik nu een abonnement afsluiten?

Gezien de situatie hebben we onze outdoor workouts naar online verplaatst! Op deze manier kunnen wij je fit en energiek houden. Exclusief voor members bieden wij verschillende online workouts: per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar zoals een ‘7-minute total body workout’ en een ‘Family home routine workout’. Sluit nu een abonnement af en krijgt toegang tot de Member App. Via de Member App kun je deelnemen aan de livestream workouts en de extra online workouts vinden.

Moet ik mijn workouts nog cancelen in de Member App?

Op dit moment zijn de reguliere outdoor workouts uit het rooster gehaald en vervangen voor de workouts die we online livestreamen. Je hoeft je niet af te melden.

Ondanks dat we tijdelijk geen outdoor workouts kunnen geven, doen we er alles aan om jou als member betrokken, fit en energiek te houden. Exclusief voor onze members bieden wij sinds gisteren online workouts aan via een livestream zodat jij jouw sportmoment niet hoeft te missen. Daarnaast bieden we extra online workouts voor thuis, check de Member App voor alle informatie!

Je behoudt de credits die je al hebt opgebouwd (tot max 4), die je op een later tijdstip, binnen je abonnementsperiode, weer kunt inhalen.

Moet ik mijn workout zelf annuleren om credits te sparen of gebeurd dit automatisch?
De outdoor workouts zijn geannuleerd tot 6 april. Daar kun je je niet meer voor afmelden. Je opgebouwde credits blijven staan. Tot 6 april bieden wij online (livestream!) workouts aan. Per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar zoals een ‘7-minute total body workout’ en een ‘Family home routine workout’. Hier kun je zo vaak aan deelnemen als je wilt, je hoeft je hier niet voor aan te melden.
Kan ik mijn abonnement wijzigen in verband met het Coronavirus?
Voor het wijzigen van je abonnement verwijzen we je naar de algemene voorwaarden. De maatregelen die we nemen om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken zijn geen reden om je abonnement te wijzigen. Wij hebben ons aanbod vertaald naar livestream workouts zodat we gelukkig iedereen vanuit huis toch fit en sterk kunnen houden.
Ik heb geen geteste Covid-19 maar voel me toch niet fit genoeg om te trainen, kan ik mijn abonnement bevriezen?
Het is niet mogelijk om je abonnement te bevriezen. Als je je weer fit voelt kun je tot 6 april onbeperkt meedoen aan de online (livestream) workouts. Hopelijk kunnen we na 6 april onze workouts weer buiten geven en zien we je graag terug in het park! Je kunt dan ook je credits inzetten om gemiste workouts in te halen.
Kan ik mijn abonnement bevriezen vanwege het Coronavirus?
Om jou fit te houden bieden we verschillende alternatieven: per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar. Check de Member App voor alle informatie! Je gemiste workouts kun je op een later moment inhalen.
Kan ik mijn abonnement voor 3 weken pauzeren of bevriezen?

Het bevriezen of pauzeren van je abonnement is onder deze omstandigheden niet mogelijk. Ondanks dat we niet buiten kunnen trainen, zetten we er alles op alles om jou juist nu fit te houden! Je kunt je abonnement blijven gebruiken. Exclusief voor onze members bieden wij online workouts aan via een livestream zodat jij jouw sportmoment niet hoeft te missen. Per week zijn er maar liefst 18 verschillende workouts waar jij aan mee kunt doen. Daarnaast staat de Member App vol met extra online workouts voor thuis.

Voor het wijzigen van je abonnement gelden dezelfde regels als voor de aangepaste Corona maatregelen. 

Mijn uitgerekende datum is voor 6 april, kan ik mijn abonnement eerder stopzetten?
We verplaatsen onze outdoor workouts naar online! Op deze manier houden wij je fit en energiek. We bieden verschillende online workouts: per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar. Check de Member App voor alle informatie!

Mocht je nog steeds willen opzeggen, dan geldt de standaard opzegtermijn van 1 maand. Heb je een specifieke reden waarom je je abonnement wilt opzeggen? Kijk dan in onze algemene voorwaarden voor onze richtlijnen. 
De startdatum van mijn abonnement valt binnen nu en 6 april. Mag ik deze startdatum opschuiven?

Wij doen ons uiterste best om onze dienstverlening voort te zetten zoals je van ons gewend bent. Exclusief voor onze members bieden wij online workouts aan via een livestream zodat jij jouw sportmoment niet hoeft te missen. Per week zijn er maar liefst 18 verschillende workouts waar jij aan mee kunt doen. Daarnaast staat de Member App vol met extra online workouts voor thuis. Er is dus geen reden om niet nu al te starten met de Mom in Balance workouts! 

Mijn abonnement loopt af binnen nu en 6 april, ik heb credits over wat nu?
We verplaatsen onze outdoor workouts naar online! Op deze manier houden wij je fit en energiek. We bieden verschillende online workouts: per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar. Je mag hier meerdere keren per week aan meedoen. Check de Member App voor alle informatie!

Je kunt tot 4 workouts via de Member App afzeggen, die je op een later tijdstip, binnen je abonnementsperiode, weer kunt inhalen. Mocht je je abonnement willen verlengen, dan blijven je credits geldig.
Kan ik een compensatie krijgen voor de drie weken dat er geen outdoor workouts zijn?
Ondanks dat we tijdelijk geen outdoor workouts kunnen geven, doen we er alles aan om jou als member betrokken, fit en energiek te houden. Exclusief voor onze members bieden wij nu online workouts aan via een livestream zodat jij jouw sportmoment niet hoeft te missen. Daarnaast bieden we extra online workouts voor thuis, check de Member App voor alle informatie!
Hoe zit het nu met de betaling van mijn abonnement?
De maatregelen die we nemen om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken zijn geen reden om je abonnement te wijzigen. Wij hebben ons aanbod direct vertaald naar livestream workouts zodat we gelukkig iedereen vanuit huis toch fit en sterk kunnen houden.
Ik heb een onbeperkt abonnement, krijg ik als member nog iets extra’s t.o.v. een 1x per week abonnement? Zo niet, kan ik dan terug naar 1x per week?
Helaas kunnen wij geen abonnementen wijzigen vanwege het Coronavirus. Hiervoor verwijs ik je graag naar onze algemene voorwaarden. Wij doen ons uiterste best om onze dienstverlening voort te zetten zoals je van ons gewend bent. Exclusief voor onze members bieden wij online workouts aan via een livestream zodat jij jouw sportmoment niet hoeft te missen. Per week zijn er maar liefst 18 verschillende workouts waar jij aan mee kunt doen. Daarnaast staat de Member App vol met extra online workouts voor thuis.
Kan ik mijn abonnement (per direct) opzeggen nu alle outdoor workouts zijn gecanceld vanwege het Coronavirus?
We verplaatsen onze outdoor workouts naar online! Op deze manier houden wij je fit en energiek. We bieden verschillende online workouts: per week zijn er 18 verschillende livestream workouts en er zijn extra online workouts voor thuis beschikbaar. Check de Member App voor alle informatie!

Mocht je nog steeds willen opzeggen, dan geldt de standaard opzegtermijn van 1 maand.
Livestream workouts (online)
Ik heb een proefles geboekt. Kan ik deze ook via livestream volgen?

Jazeker! Je mag meedoen aan onze livestream workout. Wij bellen je voorafgaand aan de workout om je tips mee te geven voor de workout.

Afhankelijk voor welke workout je je hebt ingeschreven vragen we je bijvoorbeeld over de duur van je zwangerschap / hoe lang geleden je bent bevallen / of je klachten hebt. Op basis hiervan leggen wij uit hoe onze workouts zijn opgebouwd. Dit is belangrijk om jouw een verantwoorde workout te garanderen.

Hoe kan ik deelnemen aan de livestream workouts?
De link naar de workouts vind je in de Member App. Via de Member App onder 'Inspiration' vind je de link naar de livestream. Klik op 'Live workouts' en kies daar de workout waar je aan mee wilt doen. Je vindt daar ook beschrijving hoe je deel kunt nemen.
Hoe kan ik mij aanmelden voor de livestream workouts?
Aanmelden voor de livestream workouts is niet nodig. Via de Member App onder 'Inspiration' vind je de link naar de livestream. Klik op 'Live workouts' en kies daar de workout waar je aan mee wilt doen.
Ik heb geen Zoom, hoe kan ik toch online met de livestream workouts meedoen?
Zoom is een online programma dat je niet hoeft te installeren, je kunt deze in je internetbrowser openen.
Ik heb geen pc of laptop, hoe kan ik toch meedoen met de livestream workouts?
Zoom is een online programma dat je niet hoeft te installeren, je kunt Zoom ook openen op je telefoon of tablet.
Hoe werkt het geluid bij de livestream?
Tik op het scherm, er verschijnt een balk boven- en onderin het scherm. Links bovenin kun je het geluid aan- en uitzetten van de workout. Check altijd of jij je geluid op 'mute' hebt staan. Links onderin de balk kun je dit aanpassen.
Is het steeds dezelfde link naar de livestream workout?
Elke livestream workout heeft een andere link. Check dus altijd de Member App voor de juiste link voor de livestream workout waar jij aan mee wilt doen. 
Ik kan niet deelnemen aan het tijdstip van de livestream workout, kan ik de video later bekijken?
Elke week zijn er 18 verschillende momenten in de ochtend en in de avond, bekijk het livestream workoutschema in de Member App. De video’s worden na de livestream in de Member App gedeeld.
Is het mogelijk om de livestream workouts terug te kijken?
De livestream workouts worden opgenomen en gedeeld in de Member App. We zijn druk bezig om ze af te maken en we hopen ze zo snel mogelijk in de app te kunnen zetten.