NL EN 

FAQ

Member worden
Ik wil me aanmelden voor een abonnement. Hoe doe ik dit?
Wat leuk! Je kan je aanmelden via onze website of via de Member App.
Ik ben alweer enkele maanden geleden bevallen en wil sporten, welke workout is voor mij geschikt?
Ook als je al wat langer geleden bent bevallen adviseren we je altijd om te starten met Back in Shape. In overleg met je trainster kan je (versneld) doorstromen naar Mpower.
Ik heb een gratis proeflescode, hoe wissel ik deze in?
Aanmelden voor een proefles doe je via de aanmeldpagina van onze website. De kortingscode kan je hier invullen bij je persoonlijke gegevens.
Ik zou graag op flexibele dagen willen meetrainen, is dat mogelijk?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Wanneer je flexibel wilt trainen op verschillende dagen dan is dat ook goed mogelijk. We plannen je in op een vaste dag in de week, deze lessen kun je zelf makkelijk verplaatsen met de Member App.
Ik heb een slechte conditie, kan ik dan wel meedoen?
Natuurlijk kan je meedoen! De sportprogramma's van Mom in Balance zijn voor ieder niveau toegankelijk. De trainer zorgt voor de juiste differentiatie binnen de groep.
Waar kan ik de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Mom in Balance vinden?
De Algemene Voorwaarden en Privacy Policy staan helemaal onderaan elke pagina van de website. Ook vind je een link in je bevestigingsmail van je abonnement.
Worden de workouts vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De Zwanger Workout (en soms ook Back in Shape) wordt door enkele zorgverzekeraars deels vergoed. Check je polis en/of neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie.
Member App
Wat is de Mom in Balance app?
De Mom in Balance app is een handige tool om je trainingen te beheren. Je kan je voor wanneer nodig afmelden en inhaal trainingen plannen. Er staan video's voor je home routine, ontspanningsoefeningen en lekkere recepten ter inspiratie.
Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?
Alle informatie over inloggen staat in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Mocht je ondanks deze gegevens niet in kunnen loggen, neem dan contact via email.
Ben je net overgestapt van locatie? Dan kan dat het probleem zijn. Je app moet opnieuw gekoppeld worden aan je nieuwe locatie. Dit doe je door je uit te loggen (via menu-instellingen) en je nogmaals in te loggen.
Moet ik push berichten aanzetten?
Wij raden je aan om de push berichten (notificaties) van deze app aan te zetten. Belangrijke info als cancelen of éénmalige wijzigingen van je workout wordt via een email gedeeld met je, waar je door de pushbericht vanuit de Member App van op de hoogte wordt gesteld.
Ik kan het pushbericht niet openen
Ontvang je een pushbericht van ons? Dan weet je dat je een mailtje van ons hebt ontvangen. Hier vind je het volledige bericht.
Wat zijn credits?
Als je je afmeldt voor een workout bij een abonnement van 1x per week ontvang je een credit waarmee je een inhaal training kan inplannen op een andere dag en/of locatie. Je kan maximaal 4 credits tegelijk opsparen. Een credit heeft geen houdbaarheidsdatum en kan alleen ingezet worden bij een actief abonnement.
Hoe kan ik een workout verplaatsen?
Als je een workout moet missen kan je je afmelden via je Mom in Balance App. Dit kan tot een uur voor aanvang van de training. Bij een abonnement van 1x per week ontvang je bij afmelding van een workout een credit waarmee je een inhaal training kan inplannen op een andere dag en/of locatie. Let op dat je maximaal 4 credits kan opsparen.
Waar zie ik hoeveel credits ik nog heb?
Heb je een abonnement voor 1x per week trainen, dan vind je het aantal credits in je Member App bij je Profiel. Je kan maximaal 4 credits opsparen. Bij een onbeperkt abonnement mag je onbeperkt trainingen volgen, dus dan heb je geen credits nodig.
Workout
Zijn er workouts op nationale feestdagen?
De workouts vinden het het hele jaar door plaats, behalve op nationale feestdagen. Hierover word je altijd over geïnformeerd. Meld je tijdig af zodat je deze workout op een ander moment in kan halen.
Hoe lang duurt een workout?
Een workout duurt een uur. Zorg dat je op tijd bent. Op de starttijd gaat de groep het park/bos in, en dan is het vaak lastig ze terug te vinden.
Wat moet ik meenemen naar de workout?
We raden aan om een flesje water mee te nemen. In de winterperiode met koud weer is ons advies om meerdere dunne lagen kleding over elkaar te dragen en een muts en handschoenen, zo blijf je warm tijdens de training en is het aangenaam sporten in frisse buitenlucht.
Ik heb niet meegetraind deze maand, maar er is wel geld geincasseerd. Hoe kan dat?
De betaling vindt elke maand plaats, ongeacht of je aanwezig bent geweest bij de workout. Als je de trainingen hebt moeten missen, dan heb je ze gelukkig wel kunnen verplaatsen naar een ander moment.
Welke kleding is geschikt om te dragen tijdens de workouts?
Lekker zittende sportkleding en stevige sportschoenen. In de koudere periode is het aan te raden om meerdere dunne lagen over elkaar te dragen (en muts en handschoenen!). Dat houdt de warmte goed vast en geeft je bovendien de gelegenheid om ook iets uit te trekken mocht het toch te warm worden. Wist je dat we ook een eigen (Maternity) Active Wear collectie hebben? Als member krijg je een mooie korting! Check onze webshop.
Ik heb een workout gemist. Kan ik deze inhalen?
Het is mogelijk om binnen je abonnement gemiste lessen in te halen. Als je een workout moet missen kun je die afmelden via je Member App. Als je je minimaal een uur voordat de les begint afmeldt, ontvang je bij een abonnement van 1x per week een credit waarmee je een inhaaltraining kan inplannen. Je kan max 4 credits opsparen. Probeer een gemiste les altijd zo snel mogelijk in te halen, zodat je je sportroutine kan vasthouden.
Gemiste lessen kunnen niet na de einddatum van het abonnement worden ingehaald.
Waar kan ik mijn spullen laten tijdens de workout?
Neem zo min mogelijk mee naar de workout. De trainers hebben een rugzak voor het opbergen van je sleutels.
Het lukt mij niet om elke week naar mijn training te gaan, kan ik ook op een andere dag naar een Mom in Balance training gaan?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Maar je kan je workout gerust een keer verplaatsen via Member App.
Wil je je vaste lesreeks wijzigen? Dan kan je ons even een mail sturen. Dit kan je niet zelf via de Member App in orde maken. We regelen dit graag voor je!
Zijn de workouts altijd in de buitenlucht, ook in de winter?
Ja! Zeker in de winterperiode waarin je vaak binnen bent, is het heerlijk en gezond om in de frisse buitenlucht te zijn. Een echte energie boost én goed voor je weerstand!
Ik zou graag op flexibele dagen willen meetrainen, is dat mogelijk?
We streven naar vaste groepen voor een optimale beleving van je trainingen. Wanneer je flexibel wilt trainen op verschillende dagen dan is dat ook goed mogelijk. We plannen je in op een vaste dag in de week, deze lessen kun je zelf makkelijk verplaatsen met de Member App.
Gaan de workouts door wanneer het regent of erg koud is?
De outdoor workouts vinden plaats gedurende de hele winter! Juist in deze maanden is het heerlijk om te trainen in de frisse buitenlucht. Alleen als het gevaarlijk is om te trainen, dan worden de trainingen geannuleerd. Dit wordt minimaal een uur van tevoren per mail doorgegeven. Als je de push berichten van je app aan hebt staan, krijg je een melding dat je een nieuwe mail hebt. Check bij slecht weer altijd even je mail. Als een workout niet doorgaat, kan je deze zelf verzetten naar een ander moment.
Wijzigen
k heb een 12 of 18 maanden abonnement en start met de Zwanger workout. Hoe lang kan het abonnement bevroren worden na mijn bevalling?
Vanaf je uitgerekende datum gaat je abonnement zes weken on hold. Zes weken na je bevalling kan je weer (voorzichtig) werken aan een actief herstel van je lichaam en opbouw van je conditie. Je Back in Shape workouts worden dan automatisch geactiveerd. Voor je abonnement weer geactiveerd wordt, ontvang je een mail met alle ins & outs!
Ik heb een 12 of 18 maanden abonnement en start met de Zwanger workout. Kan ik de startdatum van de Back in Shape workout uitstellen?
Vanaf je uitgerekende datum gaat je abonnement zes weken on hold en wordt daarna automatisch geactiveerd. Wil je je startdatum nog even uitstellen? Geen probleem! We kunnen je startdatum tot maximaal drie maanden na je uitgerekende datum uitstellen. Laat het ons uiterlijk twee dagen voor de start van Back in Shape weten en wij passen het eenvoudig voor je aan.
Kan ik wisselen van workoutlocatie?
Bij een 1x per week abonnement geef je één vaste workout door en bij een onbeperkt abonnement geef je twee vaste workouts door. In de Member App kun jij zelf je workouts beheren: je kunt je zelf aan- en afmelden. Het is dus mogelijk om te wisselen tussen workoutlocaties en -tijden.
Kan ik mijn proefles verplaatsen?
Dat kan. Stuur een reply op je proefles-bevestigingsmail en laat ons weten naar welke dag je de geplande proefles wil verzetten.
Hoe wijzig ik mijn NAW gegevens?
Dit kan je dit aan ons doorgeven via het contactformulier in de Member App.
Ik heb een doorlopend abonnement en wil de start van Back in Shape uitstellen. Kan dit?
Uiteraard. Laat ons gerust weten wanneer je wenst te starten met Back in Shape. Doe dit uiterlijk 2 dagen voor je geplande startdatum, zodat we het op tijd voor je in orde kunnen maken. Je kan ons een bericht sturen via het contactformulier in je Member App.
Kan ik mijn abonnement on hold zetten?
We kunnen je abonnement tijdelijk on hold zetten. Zie onze Algemene Voorwaarden Artikel 8.1 voor de volledige informatie.
Hoe kan ik mijn vaste training wijzigen?
Een losse workout kan je zelf via de Member App wijzigen. Als je je vaste training wil wijzigen, dan kan je dit via de mail aan ons doorgeven.
Ik heb een maand meegetraind met een maandabonnement, en wil graag over naar een 12/18 maanden lidmaatschap. Kan deze maand daarin meegenomen worden?
Bij verlenging van de looptijd van het abonnement worden eerder getrainde maanden niet verrekend.
Ik heb een blessure/complicaties, wat moet ik doen?
We kunnen je abonnement tijdelijk on hold zetten. Zie onze Algemene Voorwaarden Artikel 8.1 voor de volledige informatie.
Ik wil mijn abonnement omzetten naar een ander abonnementsvorm (maand-, 12- of 18-maanden), hoe doe ik dat?
Stuur ons een mail dan laten we je weten of je je abonnement kan omzetten.
Ik wil mijn abonnement of credits overdragen aan iemand anders?
Het abonnement (en de daarbij behorende credits) is persoonlijk en niet overdraagbaar.
Ik wil graag mijn abonnement type veranderen (Zwanger, Back in Shape, Mpower), hoe doe ik dat?
Als je klaar bent voor de overstap, dan kan je ons mailen en passen we het aan.
Ik wil graag overstappen naar onbeperkt trainen of terug naar 1x in de week, hoe doe ik dat?
Dit kan je per mail aan ons doorgeven. De omzetting gaat in vanaf de eerste van de maand. Laat ons in het berichtje ook weten voor welke vaste workout je ingepland wilt blijven of welke extra workout je erbij wilt.
Ik heb een doorlopend abonnement en ben eerder of later dan mijn uitgerekende datum bevallen. Wat moet ik doen?
Als je bevaldatum afwijkt van je uitgerekende datum dan mag je dit per mail aan ons doorgeven per mail. Wij passen de startdatum van je Back in Shape abonnement aan. 6 weken na je doorgegeven bevaldatum gaat je Back in Shape abonnement van start. Je ontvangt hier ook een mail over.
Ik ben zwanger en train nu bij Mpower. Hoe lang mag ik nog met Mpower meetrainen?
Ons advies is bij een zwangerschapsduur van maximaal 16 weken over te stappen naar onze Zwanger workout. Mpower is niet geschikt voor het zwangere lichaam. Vertel je Mpower trainer dat je zwanger bent zodra je dit weet.
Opzeggen
Ik heb een 12- of 18-maanden abonnement en ik ga verhuizen. Kan ik mij vroegtijdig uitschrijven?


We willen je doorverwijzen naar onze Algemene Voorwaarden van Mom in Balance. Het antwoord op deze vraag vind je in onderstaande artikelen:

Art. 7.6. Indien de member tussentijds het 12 of 18 maanden abonnement wenst te beëindigen, dan zal het genoten voordeel t.o.v. het maandabonnement alsnog aan de member in rekening worden gebracht alvorens de beëindiging een feit wordt. Bij tussentijdse opzegging van een abonnement voor een bepaalde tijd dient een opzegtermijn van minimaal 1 maand gehanteerd te worden.

Art. 7.7. Indien de member het abonnement voor bepaalde tijd tussentijds opzegt wegens een verhuizing buiten straal van 10 kilometer van trainingslocatie of chronische blessure/ziekte en de member bewijst dat door een geldig verhuis bewijs of doktersverklaring, dan is artikel 7.6 eerste zin niet van toepassing.

Ik heb een 12- of 18-maanden abonnement, en ik ga op vakantie. Kan ik mijn abonnement bevriezen?
Het is niet mogelijk om het abonnement te bevriezen wegens vakantie. Door gebruik van de Mom in Balance Member App is het wel mogelijk om workouts te verplaatsen binnen de looptijd van het abonnement.
Hoe beëindig ik mijn abonnement?
Wat jammer dat je wilt stoppen! Je opzegging kan je aan ons doorgeven door het sturen van een mail. Graag ontvangen we ook je opzegreden. Je ontvangt vervolgens van ons een bevestiging van opzegging. Je kan opzeggen als je minimale duur van je abonnement is verstreken met een opzegtermijn van 1 maand.
Ik ben gestopt met de workouts en toch is er nog geld van mijn rekening afgeschreven, hoe kan dat?
We incasseren achteraf, dus altijd voor de maand eraan voorafgaand. Op de factuur staat de periode waarover het bedrag is afgeschreven.
Ik heb een maand abonnement en wil stoppen. Kan dit?
Je kan een maandabonnement altijd opzeggen met inachteneming van het opzegtermijn van 1 maand. Wil je direct stoppen, dan kunnen we je abonnement tijdelijk on hold zetten. Dit kan alleen in geval van bijzondere omstandigheden zoals ziekte, blessure of zwangerschapsgerelateerde klachten. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Algemene Voorwaarden van Mom in Balance.
Wat gebeurt er met mijn creditsaldo na beëindiging van mijn lidmaatschap?
Je credits kan je gebruiken tot je opzegdatum. Eventuele overgebleven credits staan nog steeds in je profiel bij heractivering van je abonnement.
Abonnementen
Hebben jullie ook een strippenkaart?
Nee, we bieden in Nederland geen strippenkaart aan.
Welke soort abonnementen zijn er?
Je kiest voor een bepaalde abonnementsduur, namelijk een flexibel maandabonnement, een 12 maanden abonnement of een 18 maanden abonnement. Binnen je abonnement kan je makkelijk overstappen tussen de Zwanger Workout, Back in Shape en Mpower.
Wat zijn de tarieven van de abonnementen?
De tarieven van je gewenste abonnement vind je op onze site onder TARIEVEN. Kies eerst je trainingslocatie voordat je een overzicht van de prijzen ziet.
Mijn vakantie valt midden in een reeks workouts, kan ik de gemiste trainingen nog inhalen?
De workouts die je mist door vakantie kun je eenvoudig extra inplannen voor en na je vakantie binnen de periode van je abonnement. Maak gebruik van de Member App om je workouts te verplaatsen.
Bestaat er een minimale lidmaatschapsduur?
De minimale duur is één maand. Hiervoor kies je voor het flexibele maandabonnement. Let op dat je maandabonnement na één maand wordt omgezet naar een abonnement van onbepaalde tijd. Het stopt dus niet automatisch na één maand.
Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap na de minimale duur van 1, 12 of 18 maanden?
Na het verstrijken van de looptijd van het abonnement wordt het abonnement automatisch verlengd voor onbepaalde tijd, tenzij je het abonnement hebt opgezegd.
Hoe moet ik de abonnementskosten betalen?
De betaling gaat via automatische incasso en het maandbedrag wordt aan het einde de maand geïncasseerd. We incasseren achteraf, aan het einde van de getrainde maand. In de eerste maand betaal je naar rato van het aantal workouts.
Ik heb in het verleden getraind met een ander abonnement. Deze kan ik niet meer terug vinden, hoe kan dit?
Per 1 december 2019 zijn we overgestapt naar nieuwe abonnementsvormen. Bepaal de minimale duur van je abonnement en geef aan bij welke workout je wil starten: Zwanger, Back in Shape of Mpower.
Mpower
Wat is Mpower?
Mpower is een intensieve training die uitdaging, competitie én fun combineert en zo body en mind een boost geeft. De workout is geschikt voor alle vrouwen die uitgedaagd willen worden, en er altijd naar streven het beste uit zichzelf te halen. Wij adviseren minimaal vijf maanden na je bevalling te starten met Mpower.
Is Mpower voor ieder workout niveau?
De Mpower workout is voor alle niveaus. Ook wanneer je (nog) niet fit bent. Onze professionele trainers adviseren jou welke oefeningen je wel of nog niet kunt doen.
Ik heb al een tijd niet gesport, kan ik direct instappen bij de Mpower trainingen?
Het is goed mogelijk om op je eigen niveau je trainingen op te bouwen binnen de Mpower workout. We zullen je motiveren om wekelijks de workouts te volgen zodat je binnen no-time weer topfit zal voelen.
Ik heb een goede conditie, zijn de Mpower workouts uitdagend genoeg voor mij?
Jazeker, de Mpower trainingen zijn uitdagende trainingen waarin je jezelf op je eigen niveau kan challengen. Ook worden er op de verschillende trainingslocaties toegewerkt naar een trainingsdoel met deelname aan loopjes.
Wat biedt Mpower, naast de workout, nog meer?
Regelmatig staat bij Mpower één onderdeel centraal, bijvoorbeeld de core of de billen & benen. Alle Mpower members hebben toegang tot de homeroutine video's waar je ook thuis mee aan de slag kunt. We houden je persoonlijke records bij en dagen je uit nét dat beetje extra te geven. Zo haal je meer uit je workout! Daarnaast worden er Mpower clinics georganiseerd en zijn er speciale Body & Mind challenges met tips over voeding en ontspanning.
Ik train nu mee met Back in Shape. Wanneer kan ik overstappen naar Mpower?
We adviseren minimaal 5 maanden na je bevalling met Mpower te beginnen. Wanneer ben je daar klaar voor? Volg de checklist:
1. Je diastase is voldoende gesloten
2. Je ervaart geen klachten (meer) aan je bekkenbodem: je hebt geen urineverlies en geen pijn (meer) aan je bekken. Twijfel je? Neem dan voor een goed advies contact op met een bekkenbodem fysiotherapeut
3. Je kan 10 minuten achter elkaar hardlopen zonder klachten
Klaar voor de overstap? Overleg met je trainster en mail ons voor een proefles Mpower.
Back in Shape
Ik ben net bevallen, wanneer kan ik starten met de workouts?

Vanaf de zesde week na de bevalling kun je weer starten met ons Back in Shape programma. Heb je een pittige bevalling gehad met complicaties? Overleg dan even met je gynaecoloog/verloskundige of je kunt starten.

Ik ben bevallen middels een keizersnede, wanneer kan ik starten met Back in Shape?
Vanaf de zesde week na de bevalling kun je weer starten met ons Back in Shape programma, ook na een keizersede. Check altijd even met je gynaecoloog/verloskundige bij je nacontrole om zeker te weten dat je er klaar voor bent.
Ik heb mijn Zwanger abonnement niet opgezegd en heb dus een doorlopend abonnement. Hoe gaat dit verder?
Op je uitgerekende datum gaan we jouw abonnement 6 weken on hold zetten voor je kraamperiode. 6 weken na je uitgerekende datum start je Back in Shape abonnement automatisch
Ik heb een doorlopend abonnement en ben eerder of later dan mijn uitgerekende datum bevallen. Wat moet ik doen?
Als je bevaldatum afwijkt van je uitgerekende datum dan mag je dit aan ons doorgeven per mail. Wij passen de startdatum van je Back in Shape abonnement aan. 6 weken na je doorgegeven bevaldatum gaat je Back in Shape abonnement van start. Je ontvangt hier ook een mail over.
Ik heb een doorlopend abonnement en wil de start van Back in Shape uitstellen. Kan dit?
Dat kan. Laat ons per mail weten wanneer je wenst te starten met Back in Shape. Doe dit uiterlijk 2 dagen voor je geplande startdatum, zodat we het op tijd voor je in orde kunnen maken.
Ik train nu mee met Back in Shape. Wanneer kan ik overstappen naar Mpower?
We adviseren minimaal 5 maanden na je bevalling met Mpower te beginnen. Wanneer ben je daar klaar voor? Volg de checklist:
1. Je diastase is voldoende gesloten
2. Je ervaart geen klachten (meer) aan je bekkenbodem: je hebt geen urineverlies en geen pijn (meer) aan je bekken. Twijfel je? Neem dan voor een goed advies contact op met een bekkenbodem fysiotherapeut
3. Je kan 10 minuten achter elkaar hardlopen zonder klachten
Klaar voor de overstap? Overleg met je trainster en mail ons voor een proefles Mpower.
Zwanger Workout
Ik heb een flexibel maandabonnement. Stopt deze automatisch op mijn uitgerekende datum?
Je abonnement loopt automatisch door in Back in Shape, met een 6 weekse bevriezing voor je kraamtijd. Als je een maandabonnement hebt en niet automatisch door wil stromen naar Back in Shape dan kan je je abonnement stopzetten door ons een berichtje te sturen via het contactformulier in je Member App. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Ik ben zwanger, wanneer kan ik starten met de workouts?
Vanaf het moment dat je zwanger bent, ben je van harte welkom bij de zwanger workouts. De meeste deelnemers starten rond 12 tot 16 weken zwangerschap. Ben je al verder in je zwangerschap? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom in onze trainingen. Doortrainen kan tot de uitgerekende datum.
Ik ben zwanger van een meerling, kan ik veilig meetrainen bij Mom in Balance?
Je kunt zeker meetrainen. Zo nodig kan de trainer de oefeningen aanpassen voor je. En laat het ons weten als het te zwaar voor je wordt.
Ik heb last van mijn bekken/bekkeninstabiliteit, kan ik dan wel meetrainen?
In de meeste gevallen is het mogelijk mee te trainen en wordt juist geadviseerd om te blijven bewegen en de spieren rondom het bekken hiermee te versterken. Wel raden we je bij klachten aan advies in te winnen bij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut met betrekking tot de oorzaak en wat wel/niet te doen. We werken nauw samen met bekkenfysiotherapeuten. Laat bij inschrijving of bij de trainer weten wat de klachten zijn zodat de trainer hier rekening mee kan houden tijdens de training.
Ik wil graag meedoen, maar kan maar een paar weken meedoen omdat ik bijna uitgerekend ben. Kan ik mij dan wel aanmelden?
Dat kan! Het is altijd goed om aan je conditie te werken, en het werkt in je voordeel tijdens de bevalling! Je kunt een maand-, 12 maanden of 18 maanden abonnement afsluiten. Je abonnement wordt tijdelijk bevroren op je uitgerekende datum, tot zes weken daarna. Na 6 weken start automatisch je Back in Shape abonnement.
Livestream workouts (online)
Hoe kan ik deelnemen aan de livestream workouts?
De link naar de workouts vind je in de Member App. Via de Member App onder 'Inspiration' vind je de link naar de livestream. Klik op 'Live workouts' en kies daar de workout waar je aan mee wilt doen. Je vindt daar ook beschrijving hoe je deel kunt nemen.
Hoe kan ik mij aanmelden voor de livestream workouts?
Aanmelden voor de livestream workouts is niet nodig. Via de Member App onder 'Inspiration' vind je de link naar de livestream. Klik op 'Live workouts' en kies daar de workout waar je aan mee wilt doen.
Ik heb geen Zoom, hoe kan ik toch online met de livestream workouts meedoen?
Zoom is een online programma dat je niet hoeft te installeren, je kunt deze in je internetbrowser openen.
Ik heb geen pc of laptop, hoe kan ik toch meedoen met de livestream workouts?
Zoom is een online programma dat je niet hoeft te installeren, je kunt Zoom ook openen op je telefoon of tablet.
Hoe kan ik deelnemen aan de livestream workouts via Zoom met mijn telefoon?

Volg deze stappen als je wilt meesporten op je telefoon:

1. Klik op de link van de workout waaraan je wilt meedoen. Er opent zich een pagina. Heb je de zoom app op je telefoon? Klik op Join meeting. Heb je de zoom app nog niet op je telefoon? Bovenaan kun je op een link klikken die je brengt naar de App Store/Google play store waar je de app kunt downlaoden. Als de app is gedownload, klik niet op open, maar ga terug naar de internetpagina. Klik op Join meeting.

2. Voer je naam en e-mailadres in. (Helaas vereist het systeem je e-mailadres, jouw e-mailadres wordt niet door ons bewaard.) Voor het gebruik van jouw gegevens van het platform Zoom verwijzen we graag naar de privacy policy van Zoom.

3. Je bevindt je nu in het videogesprek. Het kan zijn dat je nog een paar minuten moet wachten tot de trainer ook aanwezig is.

Het is belangrijk om zelf op MUTE te blijven staan.Anders is er te veel omgevingsgeluid en kun je de trainer niet horen.

Hoe kan ik deelnemen aan de livestream workouts via Zoom met mijn computer?

Volg deze stappen als je wilt meesporten op je computer:

1. Klik op de link van de workout waaraan je wilt meedoen. Er opent zich een pagina waar automatisch het Zoom programma gaat downloaden. Klik vervolgens op het gedownloade programma om het te openen. Het kan dat er nu nog een installatieproces volgt. Doorloop dit in dat geval. Let op: Je hoeft geen account aan te maken. Enkel de link van deze stap is voldoende.

2. Voer je naam en e-mailadres in. (Helaas vereist het systeem je e-mailadres, jouw e-mailadres wordt niet door ons bewaard.) Voor het gebruik van jouw gegevens van het platform Zoom verwijzen we graag naar de privacy policy van Zoom.

3. Je bevindt je nu in het videogesprek. Het kan zijn dat je nog een paar minuten moet wachten tot de trainer ook aanwezig is.

Het is belangrijk om zelf op MUTE te blijven staan.Anders is er te veel omgevingsgeluid en kun je de trainer niet horen.

Ik kan niet deelnemen aan het tijdstip van de livestream workout, kan ik de video later bekijken?
Elke week zijn er 16 verschillende momenten in de ochtend en in de avond, bekijk het livestream workoutschema in de Member App. De video’s worden na de livestream in de Member App gedeeld.
Hoe werkt het geluid bij de livestream?
Tik op het scherm, er verschijnt een balk boven- en onderin het scherm. Links bovenin kun je het geluid aan- en uitzetten van de workout. Check altijd of jij je geluid op 'mute' hebt staan. Links onderin de balk kun je dit aanpassen.
Is het mogelijk om de livestream workouts terug te kijken?
De video’s worden na de livestream in de Member App gedeeld.
Is het steeds dezelfde link naar de livestream workout?
Elke livestream workout heeft een andere link. Check dus altijd de Member App voor de juiste link voor de livestream workout waar jij aan mee wilt doen. 
Hoe zit het met de privacy policy van Zoom?
Mom in Balance heeft een betaald Zoom account waarbij wordt aangegeven dat de veiligheid van alle persoonsgegevens wordt gegarandeerd. Bij het gebruik van Zoom voor members komen er geen persoonsgegevens vrij. Als member kun je zelf kiezen met welke (fictieve) naam je je wilt aanmelden. Je e-mailadres wordt niet door ons gebruikt. Voor verdere vragen over het gebruik van het platform Zoom verwijzen we je graag naar de privacy policy van Zoom.

We nemen alle livestream video’s op. Hierin is alleen de trainer te zien. Alle deelnemende members zijn niet in beeld.
Coronamaatregelen
Vanaf wanneer mogen we weer buiten sporten?
Vanaf maandag 11 mei mogen we weer buiten trainen! Hoera! 
 
De outdoor workouts worden hervat, kijk op de site onder 'locaties' of in de Member app voor het actuele rooster. Vanaf 11 mei worden de abonnementen die bevroren waren gereactiveerd. Nieuwe abonnementen kunnen weer worden afgesloten. Als overgangsfase blijven we livestream workouts geven op maandag- en woensdagavond en zaterdagochtend. De 100+ workouts die in de app staan blijven voor alle members beschikbaar zodat je - naast je outdoor workout - naar hartelust kunt blijven trainen. 
Welke maatregelen nemen jullie tijdens de workout?
Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM, lees ze hier!
Member actie - onbeperkt sporten
Actievoorwaarden

Actie:
Deze voorwaarden (‘Actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de actie: Als bedankje voor de members die hun abonnement tijdens de coronacrisis niet hebben stopgezet of bevroren kunnen actieve members van de geselecteerde locaties met een 1x per week abonnement twee maanden onbeperkt sporten.

Coronacrisis:
De periode waardoor we tijdelijk geen outdoor workouts konden verzorgen in verband met de coronamaatregelen vanuit de overheid, de hierna genoemde coronacrisis, is 16 maart 2020 t/m 4 mei 2020.

Actieperiode:
De actie is een tijdelijke actie en geldt van 1 juni 2020 tot 1 augustus 2020 (de hierna genoemde actieperiode). De actie is geldig voor actieve members van de geselecteerde locaties met een 1x per week abonnement die ook een actief abonnement hadden gedurende de gehele coronacrisis.

Geselecteerde locaties:
Deze actie is alleen geldig op de volgende geselecteerde locaties: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Baarn, Bergen, Bergschenhoek, Blaricum, Bloemendaal, Bovenkarspel, Bunnik, De Bilt, Castricum, Den Haag, Delft, Doorn, Driebergen, Ede, Egmond aan Zee, Gorinchem, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerenveen, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Houten, IJsselstein, Laren, Leeuwarden, Lent, Lissen, Maarssen, Medemblik, Naarden, Nieuw-Vennep, Nijmegen, Noordwijk, Oegstgeest, Oosterbeek, Overveen, Roelofarendsveen, Rotterdam, Sassenheim, Santpoort, Schiedam, Sneek, Soest, Utrecht, Voorburg, Voorschoten, Wageningen, Wassenaar, Weesp, Westland-Naaldwijk, Zeist en Zoetermeer.

Overige locaties:
Mom in Balance heeft locaties gerund door franchisenemers. Het kan daarom zijn dat deze actie niet of in een andere vorm van toepassing is op jouw locatie. Neem contact op met de contactpersoon van jouw locatie voor meer informatie.

Klik hier voor een totaaloverzicht van de actievoorwaarden en FAQ. 

Wanneer kan ik gebruikmaken van de actie?
Klik hier voor een totaaloverzicht van de actievoorwaarden en FAQ.

De 'actie' is geldig voor alle actieve members van de 'geselecteerde locaties' met een 1x per week abonnement die ook een actief abonnement hadden tijdens de gehele 'coronacrisis'.
Hoe kan ik gebruikmaken van de actie?

Klik hier voor een totaaloverzicht van de actievoorwaarden en FAQ.

Heb je recht op de actie en wil je hier gebruik van maken? Ga naar je app en stuur een bericht via het contactformulier.
Wij zetten je abonnement vanaf dat moment tijdelijk om naar een onbeperkt abonnement tot het einde van de actieperiode.