NL EN 

OVER ONS

OVER ONS

WAAR HET IS BEGONNEN

Meet our founder: Esther van Diepen. Moeder van 4 kids, succesvol ondernemer en fanatiek sporter. Samen met haar man en kinderen woonde ze een tijd in New York en daar maakte ze kennis met de cultuur van sportende (soon to be) moeders in stadsparken. Zo kwam ze op het idee voor Mom in Balance en in samenwerking met diverse deskundigen legde ze de basis voor ons unieke sportprogramma. In 2008 keerde ze terug naar Nederland om het programma hier uit te rollen… and the rest is history.

MOM IN BALANCE

Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Onze trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Tijdens de training is er altijd ruimte voor jouw persoonlijke behoeftes en wensen, je kunt ze bespreken met je trainer.We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer buitenlandlocaties. Mocht je een keer in de buurt zijn, er kan meegetraind worden op diverse locaties in Engeland, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Kenya, Singapore, Tokyo en New York.

HET SPORTPROGRAMMA

Het Mom in Balance sportprogramma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap, voor een goed herstel daarna en voor een goede worklife balance. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met de beste gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.Trainen in de buitenlucht, het hele jaar door! Functionele total body workout speciaal voor het zwangere/herstellende lichaam. Extra aandacht voor een sterke rug en stabiliteit van het bekken. Bewustwording en daarna herstel van de bekkenbodemspieren. Verbeter je conditie met cardio oefeningen. Ontmoet andere inspirerende vrouwen in dezelfde fase.

ONZE TRAINERS

De trainers van Mom in Balance worden intern opgeleid door ons professionele opleidingsteam, waar praktijk en theorie worden afgewisseld. Trainers lopen een stage, waarna zij een officieel certificaat ontvangen van Mom in Balance. Daarnaast zien we alle trainers ieder half jaar terug waarbij nieuwe ontwikkelingen worden doorgenomen.

ONZE MISSIE

A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.

WE ZIJN EEN ERKENDE INTERVENTIE

Mom in Balance is uitgeroepen tot een erkende interventie door het Kenniscentrum Sport. Er bestaan veel verschillende leefstijlinterventies in Nederland en het is lang niet altijd duidelijk welke kwaliteit en effecten ze leveren. Door interventies te beoordelen wordt het kaf van het koren gescheiden en wordt de kwaliteit en effectiviteit van interventies zichtbaar gemaakt. De erkenning biedt inzicht in ‘wat werkt’. Hiervoor is er in de samenwerking met TNO een onderzoek opgezet naar de effectiviteit van het Mom in Balance sportprogramma.

We touch women's lives around the world, INSPIRE them to be fit and healthy, to be at their best. We believe in a POSITIVE and PERSONAL approach. We will do the BEST we can. Always.

About us