NL EN 

Update coronamaatregelen - wij trainen buiten!

HET IS MEER DAN ALLEEN EEN WORKOUT!

Wij geven trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer buitenlandlocaties. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Als member krijg je exclusief toegang tot meer dan 130 online video workouts en Livestream workouts!

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. See you at MOM IN BALANCE!

MEER AANMELDEN PROEFLES
 
Danielle Kuiper - van Bakel
'Goede workouts met gezellige meiden! Heeft mij fit gehouden tijdens de zwangerschap en back in shape geholpen. De workouts zijn geschikt voor elk niveau en de trainsters helpen je jezelf uit te…

MEER TESTIMONIALS
Wie wordt je trainer?