NL EN 
GEEN OUTDOOR WORKOUTS
T/M 9 FEBRUARI 2021!

Krijg als member exclusief toegang tot meer dan 130 online videoworkouts en Livestream workouts, klik hier voor meer informatie.

HET IS MEER DAN ALLEEN EEN WORKOUT!

LET OP: In verband met de coronamaatregelen geven wij t/m 9 februari 2021 geen outdoor trainingen. Als member krijg je exclusief toegang tot meer dan 130 online video workouts en Livestream workouts. 

Wij geven trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer buitenlandlocaties. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. See you at MOM IN BALANCE!

MEER AANMELDEN PROEFLES
 
Laura de Ruiter
LIVESTREAM WORKOUTS'Hierbij wil ik jullie even laten weten dat ik erg blij ben met de livestreams en video’s die jullie binnen no time hebben opgezet. Een week na het sluiten van de…

MEER TESTIMONIALS
Wie wordt je trainer?