NL EN 

Yes, we sporten weer samen buiten!*
Klik hier voor alle maatregelen tijdens de workout.

HET IS MEER DAN ALLEEN EEN WORKOUT!

Wij geven trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer buitenlandlocaties. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Als member krijg je exclusief toegang tot meer dan 130 online video workouts en Livestream workouts!

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. See you at MOM IN BALANCE!

MEER AANMELDEN PROEFLES
 
Patty (Amsterdam)
Ik wil jullie (en met name Maaike) ontzettend bedanken voor alle zwangerschaps workouts. Deze workouts hebben voor mij zoveel meer betekent dan alleen sporten of fit blijven. De contacten met de…

MEER TESTIMONIALS
Wie wordt je trainer?