NL EN 

MOM IN BALANCE

MOM IN BALANCE

A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.

Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Onze trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Tijdens de training is er altijd ruimte voor jouw persoonlijke behoeftes en wensen, je kunt ze bespreken met je trainer.

We hebben inmiddels tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in alle parken van Nederland, en op steeds meer locaties in het buitenland. Daarnaast ontwikkelen we samen met deskundigen voortdurend nieuwe, inspirerende producten. Zo is er een reeks zelfgeschreven boeken, een uitgebreide (web)shop en een bedrijfsprogramma voor leidinggevenden van ambitieuze vrouwen. En we zijn nog lang niet klaar! 

We touch women's lives and INSPIRE them to be at their best. We believe in a POSITIVE and PERSONAL approach. We will do the BEST we can. Always. 

See you at MOM IN BALANCE!